CELEBRITIES

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν για το τέλος του «Stranger Things»: «Ξεκίνησε όταν ήμουν 10, τώρα γίνομαι 20 χρονών»


JTeam

16 Ιουλίου 2024

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν για το τέλος του «Stranger Things»: «Ξεκίνησε όταν ήμουν 10, τώρα γίνομαι 20 χρονών»
SPLASH via Ideal Image
«Ήταν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου, αλλά νιώθω ότι ήρθε η ώρα να κλείσω αυτό το κεφάλαιο και να προχωρήσω σε νέα πράγματα»

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς «Stranger Things» στο Netflix. Και τη στιγμή που αυτό το «κεφάλαιο» κλείνει, το Netflix αποφάσισε να χαρίσει ένα δωράκι στους λάτρεις της σειράς, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα teaser trailer με υλικό από τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν, που είναι σε εξέλιξη. Πρόκειται για ένα βίντεο «behind the scenes» στο οποίο ανακοινώνεται ότι τα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς έχουν φτάσει στα μισά. Και είναι απολαυστικό.

Στο μεταξύ, το καστ της σειράς τρόμου – επιστημονικής φαντασίας, μοιράστηκε (όπως ήταν αναμενόμενο) τις σκέψεις του για το ότι τα γυρίσματα έχουν φτάσει στο ήμισύ τους. Μεταξύ αυτών, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, μίλησε για το πώς αισθάνεται για το γεγονός πως πλησιάζει το τέλος της σειράς, αλλά δεν έδωσε μια «γεύση» για την επερχόμενη πέμπτη και τελευταία σεζόν.

«Ξεκίνησα όταν ήμουν 10, τώρα γίνομαι 20 χρονών», είπε η Μπράουν, αναφερόμενη στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ιλέβεν. «Είναι πολύ περίεργο», συνέχισε. Πάντως, και σε άλλη συνέντευξή της στο Glamour, μιλώντας για το τέλος της σειράς που ήταν διαμορφωτική για τη ζωή και την καριέρα της, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν είχε εκμυστηρευτεί πως αν και θα είναι μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, είναι ενθουσιασμένη που θα δοκιμάσει νέους ρόλους και διαφορετικά πράγματα. «Νομίζω ότι είμαι έτοιμη», είπε, αναφερόμενη στο τέλος της σειράς. «Ήταν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου, αλλά νιώθω ότι ήρθε η ώρα να κλείσω αυτό το κεφάλαιο και να προχωρήσω σε νέα πράγματα».

Στο κλιπ του Netflix, η Σάντι Σινκ, η οποία υποδύεται τη Μαξ ανέφερε ότι «απολαμβάνει» τη διαδικασία των γυρισμάτων. «Χρωστάω τα πάντα στη σειρά. Με έφερε στη θέση να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ» σημειώνει. Ο Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ, από την πλευρά του, ο κακός της σειράς, Vecna, είπε ότι η πέμπτη σεζόν θα είναι ακόμα πιο σημαντική από την προηγούμενη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.