CELEBRITIES

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε Τζένιφερ Άνιστον και έκανε θεραπεία με σπέρμα σολομού στο πρόσωπό της


JTeam

18 Ιουλίου 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε Τζένιφερ Άνιστον και έκανε θεραπεία με σπέρμα σολομού στο πρόσωπό της
Instagram
Η Κιμ Καρντάσιαν ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε η Τζένιφερ Άνιστον

Η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διατηρήσει νεανικό και λαμπερό το δέρμα της. Πρωτοποριακές θεραπείες ομορφιάς που μοιάζουν με βασανιστήριο; Θα τις κάνει. Ενέσεις με σπέρμα σολομού στο πρόσωπό της; Προφανώς και θα τις κάνει. Αλλά ναι, ξέχασα. Στο Χόλιγουντ οι θεραπείες με σπέρμα σολομού είναι μόδα, όσο αηδιαστικές κι αν ακούγονται. Μη ρωτάς γιατί.

Πρώτη φορά, ακούσαμε για τη συγκεκριμένη θεραπεία πέρυσι, από την Τζένιφερ Άνιστον. Σε μια συνέντευξή της στη WSJ, η ηθοποιός αποκάλυψε πως για να διατηρεί το δέρμα της φρέσκο και λαμπερό, κάνει ενέσεις με σπέρμα σολομού στο πρόσωπό της. Όλα ξεκίνησαν όταν ο αισθητικός της της πρότεινε αυτήν τη νέα θεραπεία, που είναι διαδεδομένη στην Κορέα. Στην αρχή, σοκαρίστηκε, αλλά το έκανε. «Είσαι σοβαρός; Πού βρίσκει κανείς σπέρμα σολομού;» είπε αρχικά η ίδια και στη συνέχεια το δοκίμασε.

Τον δρόμο που χάραξε, όμως, η Τζένιφερ Άνιστον, τώρα ακολουθεί και η Κιμ Καρντάσιαν. Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της σειράς «The Kardashians», η σταρ του ριάλιτι μοιράστηκε στη μητέρα της, Κρις Τζένερ, ότι έκανε «θεραπεία προσώπου με σπέρμα σολομού». Ναι, σωστά διάβασες: σπέρμα σολομού. «Έκανα μια θεραπεία με σπέρμα σολομού που εγχύθηκε στο πρόσωπό μου», εξήγησε η Κιμ στο επεισόδιο.

Βέβαια, άμα το καλοσκεφτείς η Κιμ Καρντάσιαν έχει δηλώσει στο – όχι τόσο μακρινό 2022, ότι θα έτρωγε «ακόμα και κακά», αν αυτό την έκανε να δείχνει πιο νέα. Ναι, είπε ότι αστειεύτηκε, αλλά τελικά τα έκανε χειρότερα. «Αστειευόμουν κάπως, αλλά τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον θα έτρωγα κακά αν κάποιος μου έλεγε: "Αν τρως αυτό το μπολ με κακά κάθε μέρα, θα δείχνεις νεότερη"», είπε στο Allure το 2022.

Κιμ, καλύτερα να μείνεις στο σπέρμα σολομού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.