CELEBRITIES

Πέθανε ο Γερμανός Dj Tomcraft στα 49 του - Εκτοξεύτηκε στην κορυφή το 2002 με το «Loneliness»


JTeam

19 Ιουλίου 2024

Πέθανε ο Γερμανός Dj Tomcraft στα 49 του - Εκτοξεύτηκε στην κορυφή το 2002 με το «Loneliness»
Instagram @Tomcraft
Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η οικογένειά του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο Dj Tomcraft ή αλλιώς Τόμας Μπρούκνερ πέθανε σε ηλικία 49 ετών. Το θλιβερό γεγονός δημοσίευσε η οικογένειά του, αναφέροντας πως ο μουσικός παραγωγός «έσβησε» στις 15 Ιουλίου.

«Με βαριά καρδιά, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι χθες έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος. Θα σε κουβαλάμε για πάντα στην καρδιά μας και θα σε αγαπάμε μέχρι να ξαναβρεθούμε. Η οικογένειά σου», σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη στην ηλεκτρονική μουσική. Ο Tomcraft ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στο κοινό. Μέσα από τη δουλειά του κατάφερε να γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο της μουσικής, αγγίζοντας πολλές φορές την κορυφή.

Το «Loneliness», το κομμάτι που κυκλοφόρησε το 2002, τον έκανε να ξεχωρίσει. Το τραγούδι έφτασε στην κορυφή των βρετανικών charts το 2003, εδραιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη θέση του στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής. Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο Dj Tomcraft επανάφερε το κομμάτι, δημιουργώντας ένα remix DJs From Mars.

Προς το παρόν, η αιτία του θανάτου του δεν έχει ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.