CELEBRITIES

Πρίγκιπας Χάρι: Φοβάται για τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο - «Είναι επικίνδυνο»


JTeam

26 Ιουλίου 2024

Πρίγκιπας Χάρι: Φοβάται για τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο - «Είναι επικίνδυνο»
Splash by Ideal Image
Ο πρίγκιπας Χάρι εξομολογήθηκε ότι φοβάται για τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ

Για την απόφαση να απαρνηθεί τη βασιλική θέση του και να εγκαταλείψει το παλάτι και γενικότερα το Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με την οικογένειά του, μίλησε ο πρίγκιπας Χάρι σε νέα συνέντευξή του. Ο ίδιος έθεσε σε προτεραιότητα την ψυχική υγεία και την ασφάλεια της οικογένειάς του, όταν βρέθηκε στο δίλημμα να μείνει ή να φύγει από το παλάτι και κατ’ επέκταση από τον πατέρα και τον αδερφό του.

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε αρχικά τον λόγο που φοβάται να επιστρέψει με τη Μέγκαν Μαρκλ στην Αγγλία, επισημαίνοντας πως ακόμα είναι επικίνδυνο. «Είναι ακόμα επικίνδυνο και το μόνο που χρειάζεται είναι ένας μοναχικός ηθοποιός, δηλαδή ένας άνθρωπος που έχει διαβάσει αυτά που έχουν γραφτεί και θα πράξει με ανάλογο τρόπο», σχολίασε και πρόσθεσε: «Ακόμα κι αν είναι μαχαίρι ή οξύ, ό,τι κι αν είναι, είναι πράγματα που με ανησυχούν πραγματικά. Και είναι ένας από τους λόγους που δεν θα φέρω τη γυναίκα μου πίσω σε αυτή τη χώρα».

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Να θυμίσουμε, πως το 2022 πρώην επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής είχε επιβεβαιώσει δημόσια πως υπήρχαν απειλές για τη Μέγκαν Μαρκλ όσο εκείνη ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Είχαμε ομάδες που ερευνούσαν το θέμα. Διώχθηκαν άνθρωποι γι’ αυτές τις απειλές», είχε δηλώσει.

Ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξε πως αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον βασιλικό ρόλο που είχε και να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο, επικαλούμενος ανησυχίες για την ασφάλεια της οικογένειάς του. Όταν, λοιπόν, αυτή η απόφαση έγινε αποδεκτή, η Εκτελεστική Επιτροπή για την Προστασία των Δικαιωμάτων Δημοσίων Προσώπων αφαίρεσε το δικαίωμά τους στην αστυνομική ασφάλεια και παρά το γεγονός ότι ο Χάρι προθυμοποιήθηκε να πληρώνει το κόστος, το αίτημά του απορρίφθηκε.

«Δεν μπορώ να βάλω τη γυναίκα μου σε κίνδυνο και δεδομένων των εμπειριών μου στη ζωή, διστάζω να θέσω άσκοπα και τον εαυτό μου σε κίνδυνο», διασαφήνισε ο πρίγκιπας Χάρι, εξηγώντας τους λόγους που κρύβονται πίσω από την απόφαση να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια το 2020. Από τότε, ο πρίγκιπας Χάρι έχει ταξιδέψει πολλές φορές στην πατρίδα του σε αντίθεση με την Μέγκαν Μαρκλ που οι εμφανίσεις της είναι σπάνιες. Το τελευταίο ταξίδι της στο Λονδίνο έγινε τον Σεπτέμβριο του 2022 στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.