CELEBRITIES

Φήμες λένε πως η νέα σύντροφος του Τομ Μπρέιντι είναι το μοντέλο που έβγαινε με τον Κωνσταντίνο Αλέξιο Γλύξμπουργκ


JTeam

26 Ιουλίου 2024

Φήμες λένε πως η νέα σύντροφος του Τομ Μπρέιντι είναι το μοντέλο που έβγαινε με τον Κωνσταντίνο Αλέξιο Γλύξμπουργκ
Getty Images / @Monica Schipper
Προσφάτως χωρισμένη μετά από πέντε χρόνια γάμου, η 27χρονη είναι περιζήτητη

Μετά το διαζύγιό του με τη Ζιζέλ, το 2022, ο Τομ Μπρέιντι απασχολούσε την επικαιρότητα με την προσωπική του ζωή. Ειδικά, την περίοδο που τον ήθελαν να έχει σχέση με την Ιρίνα Σάικ, ένα ειδύλλιο που τελικά δεν ευδοκίμησε. Σύμφωνα όμως με τα τελευταία gossip, ο πρώην σταρ του NFL φαίνεται πως βγαίνει με ένα άλλο, διάσημο, μοντέλο.

Αναφορικά με τον κουτσομπολίστικο λογαριασμό στο Instagram, DeuxMoi, που είναι βούτυρο στο ψωμί του κάτι τέτοια, ο Τομ Μπρέιντι φαίνεται πως περνάει πολύ χρόνο με την Μπρουκς Ναντίρ. Αυτό, μάλιστα, επιβεβαίωσε και προσκείμενη πηγή στο Page Six, η οποία δήλωσε πως έχουν σχέση, αλλά όχι κάτι σοβαρό.

Η 27χρονη Ναντίρ, που είναι μοντέλο του «Sports Illustrated», χώρισε πρόσφατα με τον σύζυγό της, Μπίλι Χέιρ, μετά από πέντε χρόνια γάμου. Ο χωρισμός ήταν «βελούδινος», καθώς για μήνες ζούσαν χωριστά.

Την τελευταία φορά που είχε γραφτεί για τη Ναντίρ πως βρισκόταν σε σχέση μετά το διαζύγιό της, ήταν με τον Κωνσταντίνο Αλέξιο Γλίξμπουργκ, ωστόσο το γεγονός πως εμφανίστηκε solo στο πάρτι του Μάικλ Ρούμπιν στα Χάμπτονς, την 4η Ιουλίου, απέδειξε πως είτε ήταν φήμες, είτε τελικά δεν προχώρησε το ειδύλλιο.

Μάλιστα, σε αυτό το πάρτι φαίνεται πως γνωρίστηκε με τον Τομ Μπρέιντι, αν και δεν είναι σίγουρο πως εκεί συναντήθηκαν πρώτη φορά.

Η Μπρουκς Ναντίρ κατάγεται από το Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα και είναι διάσημο μοντέλο στην Αμερική, με 1,4 εκατ. ακόλουθους στο Instagram. Μόλις την περασμένη εβδομάδα συμμετείχε στο Vogue World στην Place Vendôme στο Παρίσι, ενώ έχει λανσάρει και δικό της brand κοσμημάτων με την ονομασία Electric Picks.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS