CELEBRITIES

«Αφήστε με ήσυχη»: Το σχόλιο της Σελίνα Γκόμεζ σε βίντεο για τις πλαστικές επεμβάσεις


JTeam

29 Ιουλίου 2024

 «Αφήστε με ήσυχη»: Το σχόλιο της Σελίνα Γκόμεζ σε βίντεο για τις πλαστικές επεμβάσεις
Instagram
Η Σελίνα Γκόμεζ απάντησε με ένα αιχμηρό σχόλιο σε βίντεο για την εμφάνισή της

Η Σελίνα Γκόμεζ είναι μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες της σύγχρονης εποχής. Η καριέρα της στον κινηματογράφο, η επιχειρηματική της εξέλιξη, ο τρόπος με τον οποίο μιλάει για την ψυχική της υγεία, εμπνέουν εκατομμύρια ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο. Η ίδια, τα τελευταία χρόνια, αντιμετώπισε δύσκολες καταστάσεις. Έκανε μεταμόσχευση νεφρού, διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή, πάλεψε με τον λύκο και αναζήτησε θεραπεία σε κέντρο ψυχικής υγείας.

Δεν κρύβει τις «μάχες» της. Αντιθέτως, στέλνει συνεχώς ηχηρά μηνύματα για το self-love, καθώς και για τη σημασία του να νιώθουμε περήφανοι για τον εαυτό μας. Και, φυσικά, δεν δείχνει καμία ανοχή στα κακόβουλα σχόλια ή στα σχόλια που σχετίζονται με την εμφάνισή της, κάτι που απέδειξε ακόμα μία φορά.

Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία έκλεισε τα 32 της χρόνια την περασμένη Δευτέρα, απάντησε σε ένα βίντεο που βρήκε στα social media και στο οποίο αντιπαραβάλλονταν δύο φωτογραφίες της, με σκοπό να αναδείξει το πόσο έχει αλλάξει η εμφάνισή της με τα χρόνια. Όλα ξεκίνησαν όταν μια χρήστης στο TikTok - που εργάζεται ως βοηθός ενός πλαστικού χειρουργού, δημοσίευσε ένα σχολιαστικό βίντεο τον Απρίλιο του 2023. Στο βίντεο, αναφερόταν στις αλλαγές που έχει παρατηρήσει στο πρόσωπο της Σελίνα Γκόμεζ με τα χρόνια.

«Πραγματικά, δεν έχω ιδέα τι έχει κάνει», είπε. «Νομίζω ότι έχει περάσει τόσα πολλά στη ζωή της, ειδικά σε ιατρικό επίπεδο, οπότε δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο να κάνουμε εικασίες για το αν έχει κάνει αισθητικά πράγματα ή όχι. Δεν ξέρω σε τι να αποδώσω οποιαδήποτε από αυτές τις αλλαγές», τόνιζε επίσης στο βίντεο, συνεχίζοντας: «Οι άνθρωποι λένε λύκος, οι άνθρωποι λένε πολλά πράγματα. Δεν ξέρω, και στο τέλος της ημέρας, ας την αφήσουμε στην ησυχία της. Αισθάνομαι ότι έχει περάσει αρκετά στη ζωή της και είναι όμορφη ανεξαρτήτως».

@marissathepa Replying to @krstn.fndt my honest opinion on Selena #greenscreensticker #fyp #selenagomez ♬ original sound - Marissa the PA

Κάτω από το βίντεο στο TikTok, αμέτρητοι χρήστες άφησαν το δικό τους σχόλιο, με πολλούς να γράφουν ότι η Σελίνα έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Η Σελίνα, φυσικά, έσπευσε να απαντήσει και να αφήσει το αιχμηρό σχόλιό της, έστω και πολλούς μήνες μετά την ανάρτησή του. Έτσι, το Σάββατο, η πρωταγωνίστρια του «Only Murders in the Building» σχολίασε την ανάρτηση, εκφράζοντας την περιφρόνησή της για τη φύση της δημοσίευσης. «Ειλικρινά το μισώ αυτό», έγραψε. «Έχω κάνει μπότοξ. Αυτό είναι. Αφήστε με ήσυχη».

Το κορίτσι που μοιράστηκε το βίντεο, επανήλθε αργότερα με ένα νέο, μαζί με ένα screenshot του σχολίου της Γκόμεζ, στο οποίο ζητούσε συγγνώμη. «Ελπίζω πραγματικά η Σελίνα να μη με μισεί», τόνισε.

@marissathepa Replying to @Selena Gomez ♬ original sound - Marissa the PA

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.