CELEBRITIES

Φιλιπίν Λίροϊ-Μπολιέ: «Οι άντρες με φοβούνται μετά το Emily in Paris»


JTeam

30 Ιουλίου 2024

Φιλιπίν Λίροϊ-Μπολιέ: «Οι άντρες με φοβούνται μετά το Emily in Paris»
SPLASH via Ideal Image
«Όταν είσαι υπερευαίσθητη πρέπει να είσαι και σκληρή, για να προστατεύσεις τον εαυτό σου»

Την έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει ως «Σιλβί Γκρατό» στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «Emily in Paris». Η Σιλβί είναι επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας Savoir στο Παρίσι και το τρομερό αφεντικό της Έμιλι. Πάντα κομψή, με αυτοπεποίθηση και κάπως ψυχρή. «Η Σιλβί είναι μόνο ένα μέρος μου», λέει σε συνέντευξή της στους The Times, η Φιλιπίν Λίροϊ-Μπολιέ.

Η ανάληψη ενός τόσο ισχυρού γυναικείου ρόλου, σε μια τόσο επιτυχημένη σειρά, έχει αφήσει άντρες και γυναίκες να τη φοβούνται. Αλλά για εκείνη, ακόμα και η Σιλβί, είναι ευάλωτη. «Η Σιλβί είναι πολυεπίπεδη. Είναι σκληρή, αλλά και ευάλωτη», σημειώνει σε άλλο μέρος της συνέντευξής της. «Όταν είσαι υπερευαίσθητη πρέπει να είσαι σκληρή, για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, αλλιώς τι; Απλά θα κλαις όλη την ώρα. Χρειάζεσαι πανοπλία για να προστατεύσεις τον εαυτό σου από αυτόν τον κακό κόσμο. Πρέπει να λες όχι. Πρέπει να έχεις όρια. Επειδή οι άνθρωποι προσπαθούν να σε κατακτήσουν όλη την ώρα», αποκαλύπτει η Φιλιπίν Λίροϊ-Μπολιέ.

Υπερασπιζόμενη την έντονη αλλά και εύθραυστη Σιλβί, η Φιλιπίν επιμένει ότι οι άνδρες «δεν πρέπει να φοβούνται» γυναίκες σαν εκείνη. «Νομίζω ότι ένας καλός άνδρας, ένας άνθρωπος, δεν φοβάται μια δυνατή γυναίκα». Και στη συνέχεια αστειεύτηκε: «Υπάρχουν αρκετοί καλοί άντρες;». Για την ηθοποιό, το να είναι σκληρή είναι κάτι που έρχεται φυσικά έναν κόσμο όπου οι ρόλοι για τις μεγαλύτερες γυναίκες ήταν - και είναι, ιστορικά λίγοι και ελάχιστοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.