CELEBRITIES

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ καταθέτουν αίτηση διαζυγίου - «Αυτό που είχαν πριν έχει χαθεί»


JTeam

1 Αυγούστου 2024

 Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ καταθέτουν αίτηση διαζυγίου - «Αυτό που είχαν πριν έχει χαθεί»
SPLASH via Ideal Image
Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν

Μετά από μήνες φημών, εικασιών και αμέτρητων δημοσιευμάτων στα media ότι η JLo και ο Μπεν Άφλεκ έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, τώρα ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail ήρθε για να επιβεβαιώσει - ουσιαστικά, όσα ξέραμε.

Σε σημερινό δημοσίευμά της, η Daily Mail σημείωσε πως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν οριστικοποιήσει τα έγγραφα του διαζυγίου τους και αναμένεται εντός ημερών να τα καταθέσουν. Τα έγγραφα διαζυγίου του ζευγαριού «έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχουν κατατεθεί ακόμη», αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι πηγές που επικαλείται η Daily Mail, αναφέρουν πως «προχωρούν στο διαζύγιο μετά από μια τελευταία προσπάθεια επανένωσης». Οι ίδιες πηγές, τονίζουν πως και οι δύο περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσουν. «Πρώτα θα εκδώσουν μια κοινή δήλωση που θα λέει πόσο πολύ αγαπούν ο ένας τον άλλον και πώς πάλεψαν για να τα καταφέρουν, αλλά δεν μπόρεσαν». «Ειλικρινά, στο τέλος δεν μπόρεσαν να τα βρουν. Αυτό που είχαν πριν έχει χαθεί και το έχουν αποδεχτεί και οι δύο», υποστήριξε άλλη πηγή.

Οι αναφορές για τα προβλήματα στη σχέση JLo και Άφλεκ ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τον Μάιο, όταν μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε ότι Μπεν είχε μετακομίσει σε ένα σπίτι αξίας 100.000 δολαρίων και ότι το ζευγάρι σκόπευε να πουλήσει το «σπίτι των ονείρων του». Το σπίτι του Άφλεκ, βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το σπίτι της πρώην συζύγου του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.