CELEBRITIES

Τζίλιαν Άντερσον: Κυκλοφορεί βιβλίο με σεξουαλικές φαντασιώσεις γυναικών – «Σεξουαλική απελευθέρωση πρέπει να σημαίνει ελευθερία»


JTeam

14 Αυγούστου 2024

Τζίλιαν Άντερσον: Κυκλοφορεί βιβλίο με σεξουαλικές φαντασιώσεις γυναικών – «Σεξουαλική απελευθέρωση πρέπει να σημαίνει ελευθερία»
SPLASH via Ideal Image
«Το Want έχει προσφέρει πολύ περισσότερα απ’ όσα θα μπορούσε ποτέ κανείς να ελπίζει»

Δεν είναι μόνο μια καταξιωμένη ηθοποιός, γνωστή για τους εμβληματικούς ρόλους στις σειρές «Τhe Crown», «Sex Education» - και πολλές ακόμα. Είναι και μια γυναίκα που θέλει να σπρώξει τα όρια γύρω από τη γυναικεία ικανοποίηση και τις γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Περίπου πριν ένα χρόνο η Τζίλιαν Άντερσον, δημοσίευσε ένα βίντεο στο IG της, τονίζοντας πως «ξεκινά μια μεγάλη έρευνα για τις γυναίκες και το σεξ». «Ως γυναίκες γνωρίζουμε ότι το σεξ είναι κάτι περισσότερο από σεξ, αλλά πολλές από εμάς δεν μιλάμε για αυτό. Οι βαθύτεροι πιο οικείοι φόβοι και οι φαντασιώσεις μας παραμένουν κλειδωμένοι μέσα μας. Μέχρι να έρθει κάποιος με το κλειδί», είχε πει τότε.

Τώρα, με το νέο της βιβλίο «Want», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, μιλάει για όλα εκείνα που «ντρεπόμαστε» να μιλήσουμε. «Το βιβλίο Want, συγκεντρώνει τις επιστολές εκατοντάδων γυναικών από όλο τον κόσμο που μοιράζονται τις βαθύτερες φαντασιώσεις τους. Παρουσιάζεται από εμένα, μαζί με τη δική μου ανώνυμη επιστολή και αποκαλύπτει πώς αισθάνονται οι γυναίκες για το σεξ όταν έχουν την ελευθερία να είναι απόλυτα ο εαυτός τους», έγραψε σε μια ανάρτησή της η Τζίλιαν Άντερσον τον Μάρτιο.

Ουσιαστικά, το βιβλίο της είναι μια εξερεύνηση της γυναικείας σεξουαλικότητας. Είναι πολλά περισσότερα από μια συλλογή φαντασιώσεων. Αυτό το βιβλίο, είναι μια δήλωση σχετικά με την πολυπλοκότητα της γυναικείας επιθυμίας και τη σημασία της σεξουαλικής απελευθέρωσης.

«Το Want έχει προσφέρει πολύ περισσότερα απ’ όσα θα μπορούσε ποτέ κανείς να ελπίζει – έναν χείμαρρο αχαλίνωτου πάθους από όλο τον κόσμο. Οι φαντασιώσεις είναι όλες εξαιρετικές: γεμάτες επιθυμία, φόβο, οικειότητα, ντροπή, ικανοποίηση και, τελικά, απελευθέρωση», λέει η Άντερσον σε νέα ανάρτησή της. «Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε μια νέα συζήτηση για τη σεξουαλική δύναμη, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Σεξουαλική απελευθέρωση πρέπει να σημαίνει ελευθερία να απολαμβάνουμε το σεξ με τους δικούς μας όρους, να λέμε αυτό που θέλουμε, όχι αυτό που μας πιέζουν ή πιστεύουμε ότι αναμένεται να θέλουμε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.