CELEBRITIES

Ντέμι Λοβάτο: «Πάντα πίστευα πως αν τα κατάφερνα στη βιομηχανία του θεάματος, θα έπαιρνα την αγάπη που δεν είχα από τον πατέρα μου»


JTeam

15 Αυγούστου 2024

Ντέμι Λοβάτο: «Πάντα πίστευα πως αν τα κατάφερνα στη βιομηχανία του θεάματος, θα έπαιρνα την αγάπη που δεν είχα από τον πατέρα μου»
SPLASH via Ideal Image
Καθώς πλησιάζει τα 32 της χρόνια, η Ντέμι Λοβάτο κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο

Μια βαθιά εξομολογητή συνέντευξη παραχώρησε η Ντέμι Λοβάτο στο περιοδικό Hollywood Reporter, όπου και μίλησε για την καριέρα της στη βιομηχανία του θεάματος, για τις δικές της πληγές, καθώς και για τη σχέση της με τον πατέρα της.

Όταν κάπου το 2008 ήταν το «Next Big Thing» της Disney, η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως ήταν γεμάτη ευγνωμοσύνη. «Υπήρχε αυτή η αίσθηση της κατάπληξης και του ενθουσιασμού», τόνισε, σημειώνοντας πως τώρα, 16 χρόνια αργότερα, προσπαθεί να βρει το νόημα της ζωής. Την πορεία της από τότε μέχρι σήμερα τη γνωρίζουμε, και είναι μεγάλη. Καθώς πλησιάζει τα 32 της χρόνια, η Ντέμι Λοβάτο επιστρέφει στη Walt Disney Co., κάνοντας το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το Child Star, ένα ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου στο Hulu.

«Νομίζω ότι ένα μέρος μου πάντα πίστευε ότι αν τα κατάφερνα στη βιομηχανία του θεάματος θα έπαιρνα την αγάπη από που δεν είχα από τον βιολογικό μου πατέρα», σημείωσε στη συνέντευξή της, τονίζοντας ότι δουλεύοντας ως έφηβη σε έναν τέτοιο χώρο, δεν περνούσε πάντα καλά. «Νομίζω ότι πάντα κυνηγούσα την επιτυχία γιατί ήξερα ότι θα με έβαζε ξανά στο οπτικό του πεδίο και θα τον έκανε περήφανο για μένα», είπε. «Αλλά τώρα που αντιμετώπισα αυτά τα θέματα με τον πατέρα μου, δεν χρειάζομαι τη βιομηχανία του θεάματος τόσο πολύ όσο κάποτε και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου που έφτασα ως εδώ».

Τα τελευταία χρόνια, η Ντέμι Λοβάτο απέφευγε την υποκριτική, επειδή θεωρούσε πως η παρουσία της στην κάμερα επιδείνωνε τα προβλήματα με την εικόνα του σώματός της. «Δεν είμαι πια 15 ετών», τόνισε σημειώνοντας πως ακόμα προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς έψαχνε εκείνη η έφηβη με τα μεγάλα μάτια που η Disney όνομασε κάποτε το «Next Big Thing» της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.