CELEBRITIES

Μάθιου Πέρι: 5 άτομα έχουν συλληφθεί για το θάνατό του


JTeam

16 Αυγούστου 2024

Μάθιου Πέρι: 5 άτομα έχουν συλληφθεί για το θάνατό του
Splash News
Ο βοηθός του, δύο γιατροί και δύο ακόμα άτομα φαίνεται να βρίσκονται πίσω από κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Ο προσωπικός βοηθός του Μάθιου Πέρι, δύο γιατροί και δύο ακόμη άτομα έχουν κατηγορηθεί για το ρόλο τους στην προμήθεια κεταμίνης που οδήγησε στο θάνατό του.

Σύμφωνα με έγγραφα του ομοσπονδιακού δικαστηρίου που κατατέθηκαν στην Καλιφόρνια, ο βοηθός του Πέρι και ένας γνωστός του συνεργάστηκαν με δύο γιατρούς και έναν έμπορο ναρκωτικών για να αποκτήσουν κεταμίνη αξίας δεκάδων χιλιάδων δολαρίων για τον Πέρι, ο οποίος είχε μακρά ιστορία κατάχρησης ουσιών.

Το κατηγορητήριο περιγράφει πώς η Τζασβίν Σάνγκα, που ονομάστηκε «Βασίλισσα της Κεταμίνης», και ο Δρ Σαλβαδόρ Πλανσένκια συμμετείχαν στην απόκτηση και τη διανομή κεταμίνης. Η Σάνγκα διατηρούσε ένα «σπίτι» στο Βόρειο Χόλιγουντ, ανέφεραν οι NYT. Ο Πλασένκια, γιατρός σε κέντρο επείγουσας φροντίδας, διευκόλυνε τη διανομή φαρμάκων παρά το γνωστό ιστορικό κατάχρησης ναρκωτικών του Πέρι.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι κατηγορούμενοι προώθησαν περίπου «20 φιαλίδια για περίπου 50.000 δολάρια σε μετρητά» στον Κένεθ Ιουάμασα, τον βοηθό του Πέρι, για να προμηθεύσει κεταμίνη τον ηθοποιό. Κατά τη διάρκεια μιας άλλης πώλησης, οι έμποροι «εκμεταλλεύτηκαν τον κύριο Πέρι» πουλώντας περίπου «50 φιαλίδια κεταμίνης για περίπου 11.000 δολάρια σε μετρητά».

Ο Ιουάμασα παραδέχτηκε ότι έκανε επανειλημμένες ενέσεις στον Πέρι με κεταμίνη χωρίς ιατρική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης πολλαπλών ενέσεων την ημέρα που πέθανε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Τρεις από τους κατηγορούμενους έχουν ήδη δηλώσει «ένοχοι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.