CELEBRITIES

Μάθιου Πέρι: Οι γιατροί του έχασαν τα διαπιστευτήρια συνταγογράφησης, μετά τις κατηγορίες για τον θάνατό του


JTeam

20 Αυγούστου 2024

Μάθιου Πέρι: Οι γιατροί του έχασαν τα διαπιστευτήρια συνταγογράφησης, μετά τις κατηγορίες για τον θάνατό του
Ακόμα τρία άτομα κατηγορούνται για τον θάνατό του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που αφορά στον θάνατο του Μάθιου Πέρι, καθώς η πολύμηνη έρευνα της αστυνομίας απέδωσε καρπούς. Πέντε άτομα βρίσκονται στη λίστα με όσους κατηγορούνται για τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του τον περασμένο Οκτώβριο, μετά από υπερβολική κατανάλωση κεταμίνης.

Ο Σαλβαδόρ Πλασένσια και ο Μαρκ Τσάβες έχουν συλληφθεί, με τις αρχές να τους θεωρούν υπεύθυνους για τον αιφνίδιο θάνατο του Μάθιου Πέρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ξένων μέσων, ήταν εκείνοι που συνταγογράφησαν στον ηθοποιό την κεταμίνη, προκειμένου να λάβουν τεράστια χρηματικά ποσά από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

Οι δύο γιατροί του Μάθιου Πέρι βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας

Σε συνέντευξη τύπου στις 15 Αυγούστου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης αποκάλυψε ότι ο Σαλβαδόρ Πλασένσια και ο Μαρκ Τσάβες εκμεταλλεύτηκαν την χρόνια μάχη του ηθοποιού με τα ναρκωτικά με σκοπό να κερδίσουν χρήματα. Συγκεκριμένα, ο Σαλβαδόρ Πλασένσια κατηγορείται ότι συνεργάστηκε με τον βοηθό του Μάθιου Πέρι προκειμένου να του συνταγογραφήσει 20 φιαλίδια κεταμίνης σε διάστημα ενός μήνα με αντάλλαγμα 55.000 δολάρια.

Ακόμα, όπως ισχυρίζεται η αστυνομία, οι δύο γιατροί φαίνεται πως είχαν ανταλλάξει μηνύματα σχετικά με την κεταμίνη που θα έδιναν στον Μάθιου Πέρι και το πόσα χρήματα θα του ζητούσαν. Ο Σαλβαδόρ Πλασένσια αντιμετωπίζει εννιά κατηγορίες - μεταξύ αυτών η παράνομη διανομή κεταμίνης, η συνωμοσία και η τροποποίηση εγγράφων - ενώ ο Μαρκ Τσάβες, ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του - για συνωμοσία και διανομή κεταμίνης. Αν καταδικαστούν, ο πρώτος κινδυνεύει με ως και 30 χρόνια φυλάκισης, ενώ ο δεύτερος ως και 10 χρόνια φυλάκισης.

Μετά από αυτές τις κατηγορίες, οι δύο γιατροί κλήθηκαν να παραδώσουν την άδεια συνταγογράφησης που είχαν, όπως επιβεβαίωσε η Αμερικανική Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών στις 19 Αυγούστου.

Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τα κρυμμένα στοιχεία της υπόθεσης, προκειμένου να ενώσουν όλα τα κομμάτια και να φτάσουν στη λύση της. Μπορεί αρχικά ο θάνατος του Μάθιου Πέρι να είχε θεωρηθεί ατύχημα, ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική και οι υπεύθυνοι βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.