CELEBRITIES

Η Τζένιφερ Λόπεζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ - Ο χωρισμός τους είναι επίσημος


JTeam

21 Αυγούστου 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ - Ο χωρισμός τους είναι επίσημος
Getty Images @Lionel Hahn
Μετά από δύο χρόνια γάμου, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χωρίζουν

Τζένιφερ Λόπεζ, Μπεν Άφλεκ. Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Λόπεζ. Ένας μεγάλος έρωτας που τελικά δεν άντεξε στον χρόνο, καθώς σύμφωνα με τα ξένα μέσα έπεσαν οι τίτλοι τέλους για δεύτερη φορά. Μετά από μήνες που συζητάμε για την κρίση στον γάμο τους, τις solo εμφανίσεις και την πώληση της έπαυλης που αγόρασαν για να μένουν μαζί, ήρθε η επισημοποίηση του χωρισμού.

Όπως αναφέρεται στο TMZ, την Τρίτη 20 Αυγούστου η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε τα χαρτιά και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ, ύστερα από δύο χρόνια γάμου. Η τραγουδίστρια υποστήριξε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες πως η ημέρα του χωρισμού τους ήταν η 26η Απριλίου του 2024. Η ίδια υπέβαλε την αίτηση χωρίς να εκπροσωπείται από κάποιον δικηγόρο.

«Προσπάθησε πολύ σκληρά για να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν και είναι πληγωμένη. Τα παιδιά είναι η προτεραιότητα, όπως ήταν πάντα», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της στο People. Η Τζένιφερ Λόπεζ ήθελε από την πρώτη στιγμή να ξεπεραστεί η κρίση στον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ και οι δυο τους να λύσουν τις διαφορές τους και να προχωρήσουν ενωμένοι μπροστά. Αυτό, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό και το διαζύγιο ήταν μονόδρομος.

Ο έρωτας του ζευγαριού αναζωπυρώθηκε το 2021, δηλαδή 17 χρόνια μετά τον επίσημο χωρισμό τους το 2004. Τότε, είχαν αρραβωνιαστεί και σχεδίαζαν τον γάμο τους, τον οποίο και τελικά ανέβαλαν. Λίγους μήνες αργότερα, ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους και ο καθένας ακολούθησε την πορεία του. Η ζωή, βέβαια, είχε άλλα σχέδια γι’ αυτό το ζευγάρι κι έτσι το έφερε ξανά κοντά.

Τον Απρίλιο του 2022 επιβεβαιώθηκε ο αρραβώνας τους, τον Ιούλιο του 2022 παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας και τον Αύγουστο του 2024 η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε τα έγγραφα του διαζυγίου. Οι δυσκολίες στην καθημερινότητά τους εμφανίστηκαν στις αρχές της περασμένης άνοιξης και απ’ ότι φαίνεται ήταν αρκετές για να τους κρατήσουν χωριστά.

Κι ενώ ολόκληρος ο πλανήτης μιλούσε για έναν καρμικό έρωτα, η είδηση του διαζυγίου ήρθε να μας διαψεύσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.