CELEBRITIES

Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε το πρώτο της σχόλιο (και μάλλον τελευταίο) για την ακύρωση των συναυλιών της στη Βιέννη


JTeam

22 Αυγούστου 2024

Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε το πρώτο της σχόλιο (και μάλλον τελευταίο) για την ακύρωση των συναυλιών της στη Βιέννη
Getty Images / @Kate Green
Στις αρχές του μήνα, τρεις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ ακυρώθηκαν εξαιτίας του φόβου για τρομοκρατική επίθεση

Στις αρχές του μήνα, τρεις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ, στη Βιέννη, στο πλαίσιο του Eras Tour, ακυρώθηκαν, υπό τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν ενδείξεις πως επρόκειτο να λάβει χώρα μια επίθεση, εξού και οι διοργανωτές προχώρησαν άμεσα στην ματαίωση των εμφανίσεων της τραγουδίστριας.

Οι αυστριακές αρχές προχώρησαν αργότερα σε τρεις συλλήψεις, ενώ κύριος ύποπτος φαίνεται να είναι ένας 19χρονος Αυστριακός, ο οποίος ομολόγησε πως «σκόπευε να πραγματοποιήσει επίθεση με εκρηκτικά και μαχαίρια».

Η Τέιλορ Σουίφτ προτίμησε να μην κάνει δηλώσεις, αναμένοντας να ρίξει αυλαία το Eras Tour. Τώρα που η ευρωπαϊκή περιοδεία έλαβε τέλος, προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση, γράφοντας μεταξύ άλλων πως «χαίρομαι που θρηνήσαμε συναυλίες και όχι ανθρώπους».

Η ανάρτηση της Τέιλορ Σουίφτ

Η τραγουδίστρια, πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε στο Instagram της μια σειρά φωτογραφιών από το Eras Tour, ως «ευχαριστώ» για την τεράστια αποδοχή του κόσμου. Αναφέρθηκε, φυσικά, και στην ακύρωση των τριών συναυλιών της στη Βιέννη, χαρακτηρίζοντας την καταστροφική. Η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ολοκληρώσαμε επίσημα το ευρωπαϊκό μέρος της περιοδείας The Eras Tour. Μάς τίμησαν τα πιο παθιασμένα πλήθη για τα οποία έχω εμφανιστεί ποτέ και προστέθηκε στο σόου μια εντελώς νέα εποχή. Ήταν ένας πιο έντονος ρυθμός από ό,τι είχαμε κάνει στο παρελθόν, και είμαι τόσο περήφανη για την ομάδα μου και τους συναδέλφους μου καλλιτέχνες, που μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν σωματικά αυτό το σόου και να χτίσουν την τεράστια σκηνή μας, προσφέροντας μαγεία με τόσο λίγες μέρες στο ενδιάμεσο για ξεκούραση. Είναι οι πιο εντυπωσιακοί άνθρωποι που ξέρω και είμαι πολύ τυχερή που έδωσαν στο The Eras Tour το χρόνο τους, την ενέργειά τους και την εμπειρία τους.

Το να ανέβω στη σκηνή στο Λονδίνο ήταν ένα τρενάκι συναισθημάτων. Η ακύρωση των συναυλιών μας στη Βιέννη ήταν καταστροφική. Ο λόγος των ακυρώσεων με γέμισε με φόβο και ενοχή για όλους αυτούς τους ανθρώπους που είχαν προγραμματίσει να έρθουν σε αυτές τις συναυλίες. Αλλά νιώθω ευγνώμων για τις Αρχές, διότι χάρη σε αυτές θρηνήσαμε συναυλίες και όχι ζωές. Ενθαρρύνθηκα από την αγάπη και την ενότητα που είδα στους θαυμαστές που συγκεντρώθηκαν. Αποφάσισα ότι όλη μου η ενέργεια έπρεπε να πάει στο να βοηθήσω στην προστασία του σχεδόν μισού εκατομμυρίου ανθρώπων που θα ερχόταν να δει τις συναυλίες στο Λονδίνο. Η ομάδα μου και εγώ δουλεύαμε χέρι-χέρι με το προσωπικό του σταδίου και τις βρετανικές Αρχές κάθε μέρα, για την επίτευξη αυτού του στόχου και θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα όσα έκαναν. Θα είμαι σαφής, δεν πρόκειται να μιλήσω δημόσια για κάτι αν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει εκείνους που θα ήθελαν να βλάψουν τους θαυμαστές που έρχονται στις συναυλίες μου.

Σε περιπτώσεις όπως αυτή, η «σιωπή» στην πραγματικότητα σημαίνει να δείχνεις αυτοσυγκράτηση και να περιμένεις να εκφραστείς τη στιγμή που θα είναι σωστό. Προτεραιότητά μου ήταν να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή μας περιοδεία με ασφάλεια, και με μεγάλη ανακούφιση μπορώ να πω ότι τα καταφέραμε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.