CELEBRITIES

Εντ Γουέστγουικ: Ο «Chuck Bass» του Gossip Girl παντρεύτηκε την Έιμι Τζάκσον - Φωτογραφίες


JTeam

26 Αυγούστου 2024

Εντ Γουέστγουικ: Ο «Chuck Bass» του Gossip Girl παντρεύτηκε την Έιμι Τζάκσον - Φωτογραφίες
Splash by Ideal Image
«Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε»

Ο Εντ Γουέστγουικ και η Έιμι Τζάκσον μόλις παντρεύτηκαν! Ο Βρετανός ηθοποιός - που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του «Chuck Bass» στο Gossip Girl - ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την ηθοποιό του Bollywood, Έιμι Τζάκσον. Επτά μήνες μετά την πρόταση γάμου στην Ελβετία, οι δυο τους πέρασαν το κατώφλι της εκκλησίας.

Ο γάμος του αγαπημένου ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην περιοχή Αμάλφι. Οι δυο τους θέλησαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους δίπλα στη θάλασσα και να γιορτάσουν την αγάπη τους με συγγενείς και φίλους. Όλα ήταν βγαλμένα από παραμύθι, όπως ακριβώς το ζευγάρι τα είχε σχεδιάσει.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψαν ο Εντ Γουέστγουικ και η Έιμι Τζάκσον, δημοσιεύοντας στους λογαριασμούς τους στο IG τις πρώτες κοινές φωτογραφίες από τον γάμο τους. Το νιόπαντρο ζευγάρι ποζάρει αντικριστά, περιτριγυρισμένο από πλήθος λευκών λουλουδιών και η αγάπη του είναι διάχυτη.

Η Έιμι Τζάκσον, ηθοποιός και μοντέλο, επέλεξε γι’ αυτή την ημέρα μια εντυπωσιακή δημιουργία σε γραμμή Α, ενώ το μακρύ πέπλο με τις δαντελένιες λεπτομέρειες έδινε έναν αέρα ρομαντισμού στην εμφάνιση. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα κότσο, ενώ το μακιγιάζ ήταν απλό και φυσικό. Ο Εντ Γουέστγουικ, από την άλλη, επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι με λευκό πουκάμισο και σακάκι, που ταίριαζε απόλυτα με το θέμα του γάμου.

«Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε», έγραψαν οι νεόνυμφοι στην ανάρτησή τους και έλαβαν χιλιάδες ευχές από τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.