CELEBRITIES

Η Ζόι Κράβιτς αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του Τσάνινγκ Τέιτουμ και έγινε viral - «Όμορφοι άνθρωποι μέσα και έξω»


JTeam

4 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ζόι Κράβιτς αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του Τσάνινγκ Τέιτουμ και έγινε viral - «Όμορφοι άνθρωποι μέσα και έξω»
Getty Images @John Phillips
Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ δημοσίευσε στο IG μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την αρραβωνιαστικιά του, Ζόι Κράβιτς

Η Ζόι Κράβιτς και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ εκτός από ζευγάρι στη ζωή, ένωσαν τις δυνάμεις τους και στη μεγάλη οθόνη. Η γνωστή ηθοποιός πήρε την απόφαση να τολμήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και έτσι έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία «Blink Twice», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Οι προηγούμενοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι και απαιτητικοί για το ζευγάρι, ιδίως για τη Ζόι Κράβιτς που είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα και κατέβαλε κάθε προσπάθεια, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο. Υπήρξαν φορές που ξεπέρασε τα όριά της, προκειμένου να πετύχει το στόχο της.

Μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας πριν από λίγες εβδομάδες, η Ζόι Κράβιτς και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ πέρα από τη χαρά, την ανυπομονησία, την ικανοποίηση και τη συγκίνηση που ένιωσαν, αισθάνθηκαν ανακούφιση που αυτό το εγχείρημα ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Πλέον, οι δυο τους ξεκουράζονται και απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου χωρίς άγχη και deadlines.

Πριν από μερικές ώρες, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ δημοσίευσε στο IG μια τρυφερή φωτογραφία με τη Ζόι Κράβιτς, στην οποία έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά του. Ο ηθοποιός τη χάζευε και αποφάσισε να απαθανατίσει τη στιγμή και να τη μοιραστεί με τους followers του, εκφράζοντας την αγάπη και τη στήριξή του στην αγαπημένη του.

«Αυτή η μικρή γλύκα. Είναι τόσο κουρασμένη. Κάθε φορά αναρωτιόμουν αν θα σπάσει, αλλά εκείνη συνέχιζε, συνέχιζε, συνέχιζε. Πάντα προς την αναζήτηση της αλήθειας. Έβαλε όλο της το είναι γι’ αυτό. Είμαι τόσο υπερήφανος που βρίσκομαι κάτω από αυτήν σε αυτή την ταινία, όπως κι όλοι. Γνωρίζοντας τι πέρασε για να τη φτιάξει. Κανείς ποτέ δεν θα το μάθει. Σε ευχαριστώ που με βρήκες, θα σε έχω για πάντα. Εμείς οι δύο δίπλα δίπλα ενάντια σε όλους», έγραψε ο Τσάνινγκ Τέιτουμ στην ανάρτηση και οι followers του «έλιωσαν».

«Δύο όμορφοι άνθρωποι μέσα και έξω», «Είστε τόσο χαριτωμένοι», «Με όλο τον σεβασμό, τυχερή γυναίκα», «Αυτό είναι τόσο γλυκό», «Δυνατό ζευγάρι», ήταν κάποια από τα σχόλια που έγραψαν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.