CELEBRITIES

Cuteness overload: Η τρυφερή ανάρτηση της Λίλι Κόλινς για τα τρία χρόνια γάμου με τον Τσάρλι ΜακΝτάουελ


JTeam

4 Σεπτεμβρίου 2024

Cuteness overload: Η τρυφερή ανάρτηση της Λίλι Κόλινς για τα τρία χρόνια γάμου με τον Τσάρλι ΜακΝτάουελ
Instagram
«Με κάνεις να νιώθω σαν τον πιο ξεχωριστό άνθρωπο στον πλανήτη»

«Έχει αλλάξει τη ζωή μου με κάθε δυνατό τρόπο. Και τον αγαπώ με κάθε κύτταρο του σώματός μου. Σε πολλές ακόμα περιπέτειες, γέλια, αναμνήσεις και φυσικά φωτογραφίες. Σε λατρεύω απεριόριστα». Αυτά, και πολλά ακόμα, είχε πει πριν λίγο καιρό η αγαπημένη Λίλι Κόλινς για τον σύζυγό της, Τσάρλι ΜακΝτάουελ, με αφορμή τα 5 χρόνια γνωριμίας τους.

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Emily in Paris» μοιράζεται πολύ συχνά με τους followers της τον έρωτά της για τον Τσάρλι. Και αυτό, έκανε ξανά τώρα, για να «γιορτάσει» τα τρία χρόνια γάμου τους. Η ίδια, ανέβασε ένα καρουζέλ με τρεις ασπρόμαυρες φωτογραφίες με εκείνη και τον σύζυγό της. Υπενθυμίζουμε, ότι η Λίλι Κόλινς παντρεύτηκε τον Τσάρλι ΜακΝτάουελ τον Σεπτέμβριο του 2021, σε μια ιδιωτική τελετή στο Dunton Hot Springs στο Κολοράντο.

«Χαρούμενη επέτειο στον άνθρωπο που με κάνει να γελάω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον», έγραψε στην αρχή της λεζάντας. «Τρία χρόνια στην αγκαλιά σου ήταν το μεγαλύτερο δώρο. Χωρίς μακιγιάζ και με ένα απλό μπλουζάκι, με κάνεις να αισθάνομαι σαν τον πιο ξεχωριστό άνθρωπο στον πλανήτη. Σε λατρεύω Τσάρλι ΜακΝτάουελ. Περισσότερο απ' όσο μπορώ να πω. Στην υγειά μας για αμέτρητες απίστευτες στιγμές μαζί (συν τις ασορτί φωτογραφίσεις). Και να σκεφτείς ότι τα καλύτερα έρχονται...».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.