CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ το έκανε ξανά: Εμφανίστηκε αξύριστος και οι χρήστες στα social media δηλώνουν ενθουσιασμένοι


JTeam

6 Σεπτεμβρίου 2024

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ το έκανε ξανά: Εμφανίστηκε αξύριστος και οι χρήστες στα social media δηλώνουν ενθουσιασμένοι
Getty Images / @Max Mumby
Είναι η δεύτερη φορά που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίστηκε με γένια και προφανώς δεν έμεινε ασχολίαστο

Ίσως ένα νέο λουκ να θέλει να υιοθετήσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος εμφανίστηκε για δεύτερη φορά αξύριστος, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο στα social media. Η πρώτη φορά ήταν τον περασμένο μήνα, όταν ο ίδιος και η Κέιτ, παρέδωσαν ένα συγχαρητήριο βιντεοσκοπημένο μήνυμα στην ομάδα της Βρετανίας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, στο Παρίσι.

Τα γένια του προκάλεσαν έκπληξη, μιας και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν μας έχει συνηθίσει με τέτοια εμφάνιση. Υπήρξαν κάποια σχόλια μεν, ωστόσο η δεύτερη φορά, γέννησε ενθουσιασμό.

Ο Ουίλιαμ επισκέφθηκε, χθες, εκδήλωση σε γκαλερί στο Λονδίνο, η οποία παρουσιάζει γλυπτά, φωτογραφίες και καθημερινά αντικείμενα που έχουν δώσει νέα ζωή σε καλλιτέχνες, που δεν έχουν στέγη, σε μια προσπάθεια να μοιραστούν τις ιστορίες τους.

Jenny.Gr
Getty Images / @Max Mumby

Βέβαια, μάλλον λίγοι ασχολήθηκαν με την γκαλερί, αφού τα γένια του πρίγκιπα Ουίλιαμ μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Από την άλλη, προκαλεί και έκπληξη μιας και ο μελλοντικός βασιλιάς δεν επιτρέπεται να αφήσει γένια. Όπως και να ‘χει, να πούμε με τη σειρά μας, πως του πηγαίνουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.