CELEBRITIES

Η Μαράια Κάρεϊ επέστρεψε στη δουλειά, μετά τον θάνατο της μητέρας και της αδερφής της


JTeam

9 Σεπτεμβρίου 2024

Η Μαράια Κάρεϊ επέστρεψε στη δουλειά, μετά τον θάνατο της μητέρας και της αδερφής της
Splash by Ideal Image
Ο διπλός θάνατος στην οικογένειά της «μούδιασε» τη Μαράια Κάρεϊ

Ο Μαράια Κάρεϊ βίωσε και βιώνει μία από τις δυσκολότερες περιόδους στη ζωή της, καθώς έχασε τη μητέρα και την αδερφή της. Οι δύο γυναίκες πέθαναν την ίδια ημέρα, γεγονός που σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη την οικογένεια. Η τραγουδίστρια είχε αποστασιοποιηθεί από τα social media, όμως χθες (08/09) επέστρεψε στο Instagram, κάνοντας την πρώτη ανάρτησή της.

«Επιστροφή στη δουλειά», σημείωσε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε, ενημερώνοντας τους followers της στο IG πως καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της και να μπει ξανά στους κανονικούς ρυθμούς της. «Ήταν μερικές δύσκολες εβδομάδες, αλλά εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη όλων τόσο πολύ και ανυπομονώ να δω τους θαυμαστές μου στην Κίνα και τη Βραζιλία. Σας αγαπώ», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Ένα μήνα μετά την τραγική σύμπτωση, η Μαράια Κάρεϊ επέστρεψε στις πρόβες και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις επερχόμενες συναυλίες της. Μπορεί το «χτύπημα» της μοίρας να ήταν σκληρό και βαρύ, όμως η ίδια δεν το βάζει κάτω και προχωράει μπροστά. Η τραγουδίστρια διατηρούσε πολύ καλή σχέση με τη μητέρα της, γεγονός που φαίνεται να μην ισχύει για την αδερφή της, αφού οι δυο τους είχαν βρεθεί στο παρελθόν ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη που έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική τροπή των γεγονότων, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα. Νιώθω ευλογημένη που μπόρεσα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μαμά μου πριν πεθάνει», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Μαράια Κάρεϊ.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η τραγουδίστρια γνώριζε πως η κατάσταση της υγείας της αδερφής της, Άλισον, δεν ήταν καλή, όμως δεν της τηλεφώνησε, διατηρώντας τον πάγο ανάμεσά τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.