CELEBRITIES

Σελίνα Γκόμεζ: «Δεν μπορώ να κάνω παιδιά» - «Ήταν κάτι για το οποίο έπρεπε να θρηνήσω»


JTeam

9 Σεπτεμβρίου 2024

Σελίνα Γκόμεζ: «Δεν μπορώ να κάνω παιδιά» - «Ήταν κάτι για το οποίο έπρεπε να θρηνήσω»
Instagram/@ selenagomez
«Έχω πολλά ιατρικά προβλήματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή μου και τη ζωή του μωρού»

Ξεκίνησε από μικρή ηλικία να διαγράφει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του κινηματογράφου. Λίγο αργότερα, την κέρδισε το τραγούδι και χρόνια αργότερα έκανε το επιχειρηματικό της βήμα, δημιουργώντας το δικό της brand καλλυντικών, τη Rare Beauty. Σήμερα, βρίσκεται στη λίστα δισεκατομμυριούχων των ΗΠΑ. Τα τελευταία χρόνια, η Σελίνα Γκόμεζ πέρασε πολλές περιπέτειες με την υγεία της. Έκανε μεταμόσχευση νεφρού, διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή, πάλεψε με τον λύκο και αναζήτησε θεραπεία σε κέντρο ψυχικής υγείας.

Τώρα, η Σελίνα Γκόμεζ, παραχωρώντας συνέντευξη στο Vanity Fair για το τεύχος Οκτωβρίου, μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια σε ό,τι αφορά στη μητρότητα, εξηγώντας ότι δεν είναι σε θέση να κυοφορήσει τα δικά της παιδιά. «Δεν το έχω πει ποτέ αυτό... αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κυοφορήσω τα δικά μου παιδιά». «Έχω πολλά ιατρικά προβλήματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή μου και τη ζωή του μωρού. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό...».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η ίδια πρόσθεσε: «Αλλά είμαι πολύ καλύτερα τώρα με αυτό. Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι για παρένθετη μητρότητα ή υιοθεσία, τα οποία είναι και τα δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα». «Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα μοιάζει αυτό το ταξίδι, αλλά για εμένα θα είναι λίγο διαφορετικό. Στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το μωρό μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο Vanity Fair, η πρωταγωνίστρια του «Only Murders in the Building» μίλησε επίσης για το αγόρι της, Μπένι Μπλάνκο. «Ποτέ δεν με έχουν αγαπήσει με αυτόν τον τρόπο... Ήταν απλά ένα φως. Ένα απόλυτο φως στη ζωή μου. Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Μου αρέσει πολύ να του λέω τα πάντα», δήλωσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.