CELEBRITIES

Ντέμι Μουρ: «Παλιά έδινα πολλή αξία στο πώς φαίνεται το σώμα μου. Το λάμβανα ως καθοριστικό δείκτη για το αν θα πετύχω ή όχι»


JTeam

10 Σεπτεμβρίου 2024

Ντέμι Μουρ: «Παλιά έδινα πολλή αξία στο πώς φαίνεται το σώμα μου. Το λάμβανα ως καθοριστικό δείκτη για το αν θα πετύχω ή όχι»
Getty Images
«Στο τέλος της ημέρας, όλα αυτά βρίσκονται στον βίαιο τρόπο με τον οποίο κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, στη διαδικασία της σύγκρισης, και στην απελπισία που μας αφήνει να νιώθουμε τόσο χάλια»

Η Ντέμι Μουρ διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή της, και δεν το κρύβει. Ίσως γιατί, τώρα στα 61 της χρόνια, έχει επαναπροσδιορίσει πολλά πράγματα. Ίσως γιατί προσπαθεί να είναι παρούσα στη στιγμή, στο σήμερα, όπως είπε σε νέα συνέντευξή της.

Μιλώντας στην εκπομπή TODAY, η Ντέμι Μουρ μοιράστηκε το δικό της «μυστικό» για μια καλύτερη ζωή. «Πρώτα απ' όλα, προσπαθώ πραγματικά να ζω όσο το δυνατόν περισσότερο στο τώρα. Και έτσι νιώθω έναν ενθουσιασμό για τις τόσες πιθανότητες που κρύβει το μέλλον. Νιώθω ότι ορίζουμε μια νέα, δεν θέλω να πω γενιά, αλλά είμαστε το μέλλον για τις γυναίκες», σημείωσε αρχικά. Για την ίδια, αυτή είναι η πιο συναρπαστική περίοδος της ζωής της.

Κάνοντας αναφορά στο πώς έχει αλλάξει τρόπο σκέψης για κάθε τι που την περιβάλει, η Ντέμι Μουρ, μίλησε στη συνέντευξή της και για τη νέα ταινία τρόμου «The Substance», στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ταινία, «ακολουθεί» μια A-list celebrity που δοκιμάζει ένα φάρμακο της μαύρης αγοράς για να της χαρίσει μια πιο νεανική εκδοχή του εαυτού της. Αργότερα, πληροφορείται για τις τρομακτικές παρενέργειές του.

«Ήταν σίγουρα κάτι που ήξερα ότι θα με έβγαζε πραγματικά έξω από το comfort zone μου και ότι θα είχε πολλές προκλήσεις, όχι μόνο σωματικά, αλλά και συναισθηματικά, το επίπεδο της ωμής ευπάθειας που θα απαιτούσε», εξήγησε η ηθοποιός. «Αλλά το βασικό μήνυμα, για μένα, δεν είναι αυτό που συμβαίνει στις συνθήκες γύρω μας, αλλά είναι η βία που ασκούμε εναντίον του εαυτού μας», συνέχισε στη συνέντευξή της.

Το πιο σημαντικό; Ο ρόλος στην ταινία «The Substance», τη βοήθησε να αναλογιστεί μια περίοδο της ζωής της κατά την οποία έδινε «μεγάλη αξία» στο πώς έμοιαζε το σώμα της. «Έδινα μεγάλη βάση στο πώς έμοιαζε το σώμα μου, το λάμβανα ως καθοριστικό δείκτη για το αν ανήκα κάπου ή όχι, αν μπορούσα να πετύχω ή όχι, όλα αυτά τα πράγματα, τα οποία, και πάλι, είναι ένα μεγάλο μέρος του θέματος της ταινίας», είπε. «Στο τέλος της ημέρας, όλα αυτά βρίσκονται στον βίαιο τρόπο με τον οποίο κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, στη διαδικασία της σύγκρισης, και στην απελπισία που μας αφήνει να νιώθουμε τόσο χάλια».

Η ταινία «The Substance» απέσπασε 13 λεπτά χειροκροτήματος στην πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Καννών και η ερμηνεία της Ντέμι Μουρ έχει προκαλέσει αίσθηση για τα Όσκαρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.