CELEBRITIES

«Συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»: Η εκπληκτική ομιλία του δημιουργού του «Baby Reindeer» στα Emmys 2024


JTeam

16 Σεπτεμβρίου 2024

«Συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»: Η εκπληκτική ομιλία του δημιουργού του «Baby Reindeer» στα Emmys 2024
Getty Images
«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου»

Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές στα φετινά βραβεία Emmy ήταν η καθηλωτική σειρά του Netflix, «Baby Reindeer», καθώς απέσπασε συνολικά τέσσερα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου εκείνου της «Καλύτερης Σειράς περιορισμένης διάρκειας». Ο Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος έγραψε το σενάριο, δημιούργησε και πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη βρετανική σειρά, κέρδισε το βραβείο «Καλύτερου σεναρίου μίνι σειράς», αφήνοντας έκπληκτο το κοινό με την ευχαριστήρια ομιλία του.

«Όσο άσχημα κι αν είναι τα πράγματα, πάντα γίνονται καλύτερα», τόνισε ο Γκαντ. «Συνεχίστε να προσπαθείτε και σας υπόσχομαι ότι τα πράγματα θα πάνε καλά». «Δέκα χρόνια πριν, ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου και μετά, να 'μαι εδώ, λίγο περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα, να παίρνω ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία στην τηλεόραση», υποστήριξε, δίνοντας τη δική του συμβολή σε κάθε άνθρωπο που μπορεί να περνάει δύσκολα.

«Δεν θέλω να φανώ αλαζόνας. Το λέω ως ενθάρρυνση για όποιον περνάει δύσκολες στιγμές αυτή τη στιγμή να επιμείνει...αν αγωνίζεστε, συνεχίστε. Συνεχίστε και σας υπόσχομαι ότι τα πράγματα θα πάνε καλά» κατέληξε. Μετά την παραλαβή των βραβείων, ο Γκαντ υποστήριξε σε συνέντευξή Τύπου ότι αυτό που πρέπει να δει ο κόσμος είναι η απήχηση του «Baby Reindeer» σε παγκόσμιο επίπεδο. «Θέλω να πω, πόσα σπίτια το έχουν παρακολουθήσει παγκοσμίως; Κάπου 80 εκατομμύρια. Στο Netflix, είναι περίπου 20 εκατομμύρια που έχουν παρακολουθήσει αυτή τη σειρά. Έχει αγγίξει τις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.