CELEBRITIES

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που δεν έδωσαν στην πριγκίπισσα Σαρλότ το όνομα της Νταϊάνα (και είναι σοφός)


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2024

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που δεν έδωσαν στην πριγκίπισσα Σαρλότ το όνομα της Νταϊάνα (και είναι σοφός)
Splash by Ideal Image
Ήταν απόφαση του πρίγκιπα Ουίλιαμ η κόρη του να αποκαλείται με το όνομα «Σαρλότ»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σαρλότ και τον πρίγκιπα Λουί. Όταν γεννήθηκε η κόρη τους, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την κοινή γνώμη σχετικά με το όνομα που θα της έδινε το ζευγάρι. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχασε τη μητέρα του, Νταϊάνα, σε πολύ μικρή ηλικία κι έτσι στο μυαλό πολλών υπήρχε η σκέψη ότι θα έδινε το όνομά της. Η ιστορία, ωστόσο, είχε άλλη πλοκή.

Η Κέιτ Μίντλετον είχε πολύ καλή σχέση με τη βασίλισσα Ελισάβετ και έτσι επιθυμούσε η κόρη τους να λάβει το όνομά της. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι ο συνδυασμός του «Ελισάβετ» με το «Νταϊάνα» ήταν ο επικρατέστερος για το όνομα της μικρής πριγκίπισσας, ωστόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε άλλη άποψη, για την οποία δεν δεχόταν αμφισβήτηση.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Ο λόγος που η πριγκίπισσα Σαρλότ δεν πήρε το όνομα της γιαγιάς της, Νταϊάνα

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν επέλεξε για μικρό όνομα της κόρης του το «Νταϊάνα», διότι με αυτόν τον τρόπο θα τη «στιγμάτιζε» και όλοι θα την ταύτιζαν μαζί της. Όπως υποστήριξε, η πριγκίπισσα Σαρλότ θα έφερε ένα βάρος για όλη τη ζωή της, γεγονός που ενδεχομένως να είχε αρνητικές συνέπειες για το μέλλον της.

Άλλωστε, η Νταϊάνα μπορεί να πέθανε στα 36 χρόνια της το 1997, μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όμως το όνομά της παραμένει «ζωντανό» μέχρι σήμερα.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον διάλεξαν το Σαρλότ για κεντρικό όνομα, όμως αυτό δεν είναι το μόνο που θα αναγράφεται στην ταυτότητα της μικρής πριγκίπισσας. Το πλήρες όνομά της είναι Σαρλότ - Ελισάβετ - Νταϊάνα, με τα δύο τελευταία να την κρατούν συνδεδεμένη με τη βασιλική οικογένεια. Στοιχεία στο όνομα της Σαρλότ υπάρχουν και από την οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον, αφού η μητέρα της ονομάζεται Κάρολ και η γιαγιά της - που έχει πεθάνει - Ελίζαμπεθ Χάρισον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.