CELEBRITIES

Αυτό είναι το νέο τατουάζ του Ντέιβιντ Μπέκαμ - κοντεύει τα 100. Τι απεικονίζει;


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2024

Αυτό είναι το νέο τατουάζ του Ντέιβιντ Μπέκαμ - κοντεύει τα 100. Τι απεικονίζει;
Το νέο τατουάζ του Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι δημιουργία του Λονδρέζου tattoo artist Certified Letter Boy

Απ' ότι φαίνεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν θέλει να αφήσει ούτε ένα εκατοστό δέρματος ακάλυπτο μιας και τα τατουάζ είναι μία από τις μεγάλες αγάπες του Βρετανού πρώην ποδοσφαιριστή. Το απέδειξε για άλλη μια φορά αποκαλύπτοντας μέσα από μερικά Instagram stories το νέο τατουάζ που έκανε με θέμα δύο χέρια ενωμένα σαν να κάνουν προσευχή.

Το νέο τατουάζ του Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον φέρνει πιο κοντά στα 100


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επισκέφθηκε το στούντιο ενός από τους tattto artists που εμπιστεύεται στο Λονδίνο, τον Certified Letter Boy (ο οποίος έχει κάνει τατουάζ και στους γιους του Ρομέο και Μπρούκλιν). Το τατουάζ βρίσκεται στο πλάι του ποδιού, ακριβώς κάτω από το γόνατο, και φαίνεται να παραπέμπει σε έννοιες όπως η πίστη, η ευγνωμοσύνη και η αφοσίωση. Στα Instagram Stories του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μοιράστηκε μια φωτογραφία του καλλιτέχνη καθώς δημιουργούσε το τατουάζ, χρησιμοποιώντας μόνο μαύρο μελάνι. «Ευχαριστώ, φίλε», έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Jenny.Gr

Στην επόμενη φωτογραφία, ο Ντέιβιντ έδειξε μια κοντινή λήψη του νέου τατουάζ, αναδεικνύοντας την λεπτομέρεια του σχεδίου, στο οποίο φαίνονται όλες οι σκιάσεις, οι γραμμές στις αρθρώσεις και τις παλάμες και τα νύχια. Από τη δική του πλευρά, ο Certified Letter Boy αφιέρωσε μια ανάρτηση στη νέα του δημιουργία για τον Ντέιβιντ.

Jenny.Gr

Με αυτή την προσθήκη ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πλησιάζει τον εντυπωσιακό αριθμό των 100 τατουάζ. Αυτό αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Φίσερ Στίβενς στη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix Beckham, λέγοντας ότι την εποχή των γυρισμάτων ο πρώην αθλητής ήταν ήδη πολύ κοντά σε αυτόν τον αριθμό. Στην ερώτηση του σκηνοθέτη γιατί είχε κάνει τόσα τατουάζ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απάντησε απλά: «Μου αρέσουν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.