CELEBRITIES

Από την Τέιλορ Σουίφτ μέχρι τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Οι γονείς τους εμπνεύστηκαν το όνομά τους από άλλους διάσημους


JTeam

30 Σεπτεμβρίου 2024

Από την Τέιλορ Σουίφτ μέχρι τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Οι γονείς τους εμπνεύστηκαν το όνομά τους από άλλους διάσημους
Splash by Ideal Image
Αυτά τα ονόματα καθόλου τυχαία δεν δόθηκαν στους - πλέον - celebrities

Ένα από τα σημαντικά θέματα που έχει να συζητήσει ένα ζευγάρι, όταν γεννιέται το μωρό του, είναι το όνομα που θα πάρει. Κάποιοι επιλέγουν να ακολουθήσουν την παραδοσιακή οδό, δίνοντας ονόματα που υπάρχουν ήδη στην οικογένεια, ενώ άλλοι προτιμούν να κάνουν τη διαφορά, επιλέγοντας πρωτότυπα ονόματα.

Στο Χόλιγουντ, πολλοί γονείς διάσημων προσωπικοτήτων εμπνεύστηκαν τα ονόματα των παιδιών τους από άλλα ξεχωριστά πρόσωπα που διέπρεψαν στους επαγγελματικούς χώρους τους, όπως μουσικοί, ηθοποιοί, ποιητές και ζωγράφοι. Για παράδειγμα, το όνομα της Τέιλορ Σουίφτ δεν προέρχεται από τη γιαγιά της, αλλά από ένα μουσικό είδωλο των 70’s, ενώ εκείνο της Αν Χάθαγουεϊ από μία πολύ γνωστή ποιήτρια.

Και μπορεί να μην υπάρχει μυστικό επιτυχίας και ταλέντου, ωστόσο αυτοί οι γονείς φαίνεται πως έκαναν την ιδανικότερη επιλογή για τα παιδιά τους, αν κρίνουμε φυσικά από την πορεία τους

7 celebrities που οι γονείς τους εμπνεύστηκαν το όνομά τους από δημόσια πρόσωπα

#1 Τέιλορ Σουίφτ: Το pop idol - που γνωρίζει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια - πήρε το όνομά της από το είδωλο της μουσικής των 70’s, Τζέιμς Τέιλορ.

#2 Σελίνα Γκόμεζ: Η τραγουδίστρια έχει το ίδιο όνομα με τη βασίλισσα της μουσικής tejano, Σελίνα Κουϊνταλίνα.

#3 Τζόρνταν Τζάιλς: Το όνομα της αθλήτριας είναι εμπνευσμένο από τον διάσημο μπασκετμπολίστα Μάικλ Τζόρνταν.

#4 Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Το όνομα του ηθοποιού προέρχεται από τον διάσημο ζωγράφο της Αναγέννησης, Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

#5 Μαρκ Άντονι: Το πραγματικό όνομά του είναι Μάρκο Αντόνιο Μουνίζ που προέρχεται από τον γνωστό τραγουδιστή της δεκαετίας του '60, Μάρκο Αντόνιο Μουνίζ.

#6 Ρέιτσελ Ζέγκλερ: Η τραγουδίστρια πήρε το όνομά της από την ηρωίδα που υποδύοταν η Τζένιφερ Άνιστον στα «Φιλαράκια», Ρέιτσελ, η οποία έχει μείνει στην ιστορία.

#7 Αν Χάθαγουεϊ: Η Αν Χαθαγουέι έχει το ίδιο όνομα με την ποιήτρια Αν Χάθαγουεϊ ή αλλιώς τη σύζυγο του Σαίξπηρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.