CELEBRITIES

Ο Φράνσις Κόπολα κατηγορείται ότι φίλησε μία 13χρονη στα γυρίσματα της ταινίας «Megalopolis»


JTeam

15 Οκτωβρίου 2024

Φράνσις Κόπολα - παρενόχληση
SPLASH via Ideal Image
Όσα υποστήριξε μάρτυρας σε σχετικές δηλώσεις της

Ακόμα μία κατηγορία κατά του Φράνσις Κόπολα ήρθε στο προσκήνιο, αφού αυτήν τη φορά, μία γυναίκα υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Megalopolis» φλέρταρε και στη συνέχεια φίλησε ένα 13χρονο κορίτσι. Η γυναίκα, που δεν επιθυμεί να δημοσιευτεί το όνομά της, μίλησε στην Daily Beast.

Συγκεκριμένα, αυτό που αποκάλυψε είναι ότι είδε τον Φράνσις Κόπολα να κάνει κομπλιμέντα στη 13χρονη για το ντύσιμό της, έπειτα τη ρώτησε την ηλικία της και μετά άρχισε να τη φιλάει. Μετά τη μαρτυρία της γυναίκας, ο εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας υπερασπίστηκε τον Κόπολα τονίζοντας πως «το φιλί ήταν για να εδραιώσει το πνεύμα της σκηνής».

Αυτή η κατηγορία, έρχεται μετά το βίντεο του Variety που δείχνει τον σκηνοθέτη να φιλάει γυναίκες στο πλατό των γυρισμάτων του «Megalopolis». Υπενθυμίζουμε ότι Φράνσις Κόπολα έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Variety και χαρακτήρισε τα όσα τονίζει το μέσο ως «ψευδή, απερίσκεπτα και ανεύθυνα». Μάλιστα, ζητά αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φράνσις Κόπολα: Οι κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά και παρενόχληση γυναικών

Πριν μερικούς μήνες, ο Φράνσις Κόπολα βρέθηκε για πρώτη φορά στο στόχαστρο καταγγελιών για ανάρμοστη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση γυναικών, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας. Με βάση τις πληροφορίες της εφημερίδας Guardian, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος έχει κατηγορηθεί ότι τραβούσε γυναίκες να κάθονται στα πόδια του και προσπαθούσε να τις φιλήσει. «Φέρεται να τράβηξε γυναίκες για να κάτσουν στα πόδια του, και κατά τη διάρκεια μιας σκηνής που γυριζόταν για την ταινία, μάρτυρες λένε ότι ο σκηνοθέτης μπήκε στο πλατό και προσπάθησε να φιλήσει μερικές από τις γυναίκες που δεν φορούσαν σουτιέν. Προφανώς, ισχυρίστηκε ότι "προσπαθούσε να τους φτιάξει τη διάθεση"», ανέφερε το δημοσίευμα.

Πάντως, στο ρεπορτάζ του Guardian υποστηρίζοταν ότι πολλά από τα μέλη του συνεργείου ήταν δυσαρεστημένα με τις εμπειρίες τους στα γυρίσματα της ταινίας. «Ακούγεται τρελό να το λέω, αλλά υπήρχαν στιγμές που στεκόμασταν όλοι τριγύρω και λέγαμε: "Έχει ξαναγυρίσει ποτέ αυτός ο τύπος ταινία;"», είπε χαρακτηριστικά ένα μέλος του συνεργείου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.