CELEBRITIES

Πώς η μητέρα του Τζάστιν Μπίμπερ τον έριξε στα δίχτυα του P. Diddy


JTeam

15 Οκτωβρίου 2024

Πώς η μητέρα του Τζάστιν Μπίμπερ τον έριξε στα δίχτυα του P. Diddy
Splash / Lumeimages
Η αφέλεια της Πάτι φαίνεται πως έπαιξε ρόλο στο να επιτρέψει ο έφηβος Τζάστιν Μπίμπερ, να βρεθεί με «αρπακτικά» της μουσικής βιομηχανίας

Μετά την σύλληψη του P. Diddy για το σκάνδαλο με ναρκωτικά και trafficking, έχει «ξεσπάσει» σωρεία θεωριών για τους celebrities που εμπλέκονται, με κάποιους να θέλουν τον Τζάστιν Μπίμπερ να εμπλέκεται. Και αυτό διότι ο τραγουδιστής έμενε στο ίδιο σπίτι με τον ράπερ ενώ ήταν ανήλικος.

Ήταν το 2008 όταν ο Μπίμπερ υπέγραφε το πρώτο του συμβόλαιο με την δισκογραφική του Usher και η μητέρα του, Πάτι Μαλέτ, ήταν σίγουρη πως ο γιος της θα γινόταν «αστέρι». Άλλωστε, με την ίδια επικοινώνησε ο μάνατζερ ταλέντων Σκούτερ Μπράουν και εκείνη συμφώνησε για να κάνει ο γιος της καριέρα.

Η 49χρονη Πάτι συνόδευσε τον Τζάστιν στο πρώτο του ταξίδι στην Ατλάντα για να συναντηθεί με τον Μπράουν και ήταν η ίδια που ανέβαζε στο YouTube βίντεο με τον γιο της.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.