CELEBRITIES

50 Cent: Νιώθει δικαιωμένος μετά τη σύλληψη του Diddy - «Εγώ σας τα έλεγα 10 χρόνια»


JTeam

22 Οκτωβρίου 2024

50 Cent: Νιώθει δικαιωμένος μετά τη σύλληψη του Diddy - «Εγώ σας τα έλεγα 10 χρόνια»
Splash by Ideal Image
Ο 50 Cent μιλούσε όλα αυτά τα χρόνια, όμως κανένας δεν τον άκουγε

Ο Diddy βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, αφού καθημερινά νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τις εγκληματικές πράξεις του. Ο 50 Cent εδώ και μια δεκαετία «έδειχνε» την παράνομη δράση του Diddy, όμως κανένας δεν τον άκουγε και τώρα νιώθει - επιτέλους - δικαιωμένος.

Η κόντρα των δύο καλλιτεχνών χρονολογείται πολλά χρόνια πίσω και ως εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι βασίζεται στα εγκλήματα που διέπραξε ο Diddy. Ο 50 Cent είχε καταλάβει πως κάτι ύπουλο συμβαίνει και τώρα που οι αρχές συνέλαβαν τον Diddy και βρίσκεται στη φυλακή, μπόρεσε να τοποθετηθεί δημόσια.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του «People», ο 50 Cent είπε αρχικά: «Κοίτα, φαίνεται πως όλα αυτά που λέω είναι κάτι υπερβολικό ή τολμηρό, αλλά δεν είναι τίποτα τέτοιο. Εγώ σας τα είχα πει αυτά εδώ και 10 χρόνια». Και συμπλήρωσε: «Τώρα γίνεται πιο ξεκάθαρο στα νέα με την υπόθεση του Diddy, αλλά πέρα από αυτό, λέω απλά ότι αυτή είναι η δική μου οπτική και ο λόγος που απομακρύνθηκα από όλα, όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι το στιλ μου».

Ο 50 Cent απείχε από τα περιβόητα πάρτι του Diddy και προσπαθούσε να προστατέψει τον κόσμο, ο οποίος, όμως, δεν ήταν σε θέση να ακούσει. Πλέον, που το πρώτο μέρος του κουβαριού ξετυλίχθηκε, ο καλλιτέχνης τονίζει πως ο Diddy δεν αποτελεί καθρέφτη ούτε παράδειγμα της ραπ κουλτούρας και αναμένει τις εξελίξεις.

Να θυμίσουμε πως η αστυνομία έχει απορρίψει όλα τα αιτήματα του Diddy για αποφυλάκιση με εγγύηση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται. Την ίδια στιγμή, οι καταγγελίες εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση διαδέχονται η μία την άλλη, με την πιο πρόσφατη να ανήκει σε μια κοπέλα, που έπεσε θύμα βιασμού στα 13 της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS