CELEBRITIES

Diddy: Κατηγορείται ότι βίασε ένα κορίτσι 13 ετών μαζί με άλλους δύο celebrities


JTeam

21 Οκτωβρίου 2024

Diddy: Κατηγορείται ότι βίασε ένα κορίτσι 13 ετών μαζί με άλλους δύο celebrities
Splash by Ideal Image
Πέντε νέες αγωγές κατατέθηκαν κατά του Diddy

Με επτά νέες κατηγορίες είναι αντιμέτωπος ο Diddy, σε μία από τις οποίες κατηγορείται ότι βίασε ένα κορίτσι δεκατριών χρονών μαζί με δύο ακόμα celebrities. Σύμφωνα με το CNN, η γυναίκα που κατέθεσε την αγωγή επιθυμεί να μη γνωστοποιηθεί το όνομά της και υποστηρίζει ότι όταν ήταν 13 ετών, το 2000, κακοποιήθηκε σεξουαλικά αφού της χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Όπως αποκάλυψε η καταγγέλλουσα, όλα ξεκίνησαν όταν προσκλήθηκε από έναν οδηγό λιμουζίνας του Diddy, για να παρευρεθεί σε ένα afterparty των MTV Video Music Awards που διοργάνωσε ο ίδιος στη Νέα Υόρκη. Αφού κατανάλωσε ένα ποτό, ανέφερε πως ένιωθε υπνηλία και έψαξε για ένα μέρος για να ξαπλώσει. O Diddy, μαζί με έναν άντρα celebrity και μια γυναίκα celebrity που δεν κατονομάζονται, μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα όπου ξεκουραζόταν η ίδια. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο Diddy της είπε: «Είσαι έτοιμη για το πάρτι!». Στη συνέχεια, κακοποιήθηκε σεξουαλικά τόσο από τον ίδιο όσο και από τον άλλο άντρα.

Όταν κλήθηκαν να σχολιάσουν, οι εκπρόσωποι του Diddy παρέπεμψαν το CNN σε προηγούμενη δήλωσή τους. Στη συγκεκριμένη δήλωση, αρνούνται τους ισχυρισμούς σε έξι άλλες αγωγές που κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα. «Ο κ. Combs και η νομική του ομάδα έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στα γεγονότα, στις νομικές υπερασπιστές τους και στην ακεραιότητα της δικαστικής διαδικασίας. Στο δικαστήριο, η αλήθεια θα επικρατήσει: Ότι δεν έχει επιτεθεί ποτέ σεξουαλικά σε κανέναν – ενήλικα ή ανήλικα, άνδρα ή γυναίκα», τόνισαν.

Σύμφωνα με το CNN, στις νεότερες αγωγές τρεις από τους ενάγοντες είναι γυναίκες και τέσσερις είναι άνδρες, των οποίων τα ονόματα παραμένουν άγνωστα. Πέντε εξ αυτών των αγωγών κατατέθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης και δύο στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα. Περιλαμβάνουν ισχυρισμούς για βιασμό, σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση από τον Diddy, μεταξύ 2000 και 2022 στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας, σε πάρτι που είχε διοργανώσει ο ίδιος. Όλοι, εκτός από έναν, ισχυρίζονται ότι είχα ναρκωθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.