CELEBRITIES

Diddy: Τα παιδιά του εξακολουθούν να τον στηρίζουν - «Κρατάμε την αλήθεια και στεκόμαστε ενωμένοι»


JTeam

23 Οκτωβρίου 2024

Diddy: Τα παιδιά του εξακολουθούν να τον στηρίζουν - «Κρατάμε την αλήθεια και στεκόμαστε ενωμένοι»
Splash by Ideal Image
Ο Diddy έχει ακόμα στο πλευρό του τα επτά παιδιά του

Η υπόθεση Diddy εξακολουθεί να ερευνάται από την αστυνομία, ενώ εκείνος βρίσκεται στη φυλακή και περιμένει τη δίκη του. Ο μουσικός παραγωγός κατηγορείται για βιασμούς, σεξουαλικές επιθέσεις, σωματεμπορία, εκβιασμούς, ενώ φέρεται να υποκινούσε κι άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Οι αποκαλύψεις που γίνονται καθημερινά έχουν «παγώσει» τον πλανήτη, αφού πέρα από την κατηγορία εκείνων που γνώριζαν όσα συνέβαιναν στα περιβόητα πάρτι του Diddy, οι υπόλοιποι έμειναν άναυδοι. Ο ράπερ από την πλευρά του αρνείται κάθε ισχυρισμό και δηλώνει αθώος, ζητώντας να βγει από τη φυλακή με εγγύηση.

Πηγαίνοντας κόντρα σε όλους όσοι έχουν αντιταχθεί στον Diddy, τα επτά παιδιά του, Κουίνσι, Τζάστιν, Τσανς, Κρίστιαν, Λαβ και οι δίδυμες Λίλα και Τζέσι, παραμένουν βράχοι στο πλευρό του και πιστεύουν την αθωότητά του. Σε ανάρτηση που έκαναν στα social media, εξέφρασαν την αγάπη τους προς τον πατέρα τους και του υπενθύμισαν ότι τον στηρίζουν.

Δημοσιεύοντας μια οικογενειακή φωτογραφία, έγραψαν όλοι μαζί: «Ο τελευταίος μήνας κατέστρεψε την οικογένειά μας. Πολλοί έχουν κρίνει τόσο αυτόν, όσο και εμάς με βάση κατηγορίες, θεωρίες συνωμοσίας και ψευδείς αφηγήσεις που έχουν οδηγήσει σε έναν παραλογισμό στα social media. Στεκόμαστε ενωμένοι, στηρίζοντάς τον σε κάθε βήμα. Κρατάμε την αλήθεια, γνωρίζοντας ότι αυτή θα επικρατήσει και τίποτα δεν θα σπάσει τη δύναμη της οικογένειάς μας. Μας λείπεις και σε αγαπάμε μπαμπά».

Τα παιδιά του Diddy είναι τα μοναδικά που έχουν εκφράσει δημόσια τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του, μετά τη σύλληψή του στις 16 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.