CELEBRITIES

Τζένα Φίσερ: H Κριστίνα Άπλγκεϊτ έμαθε πρώτη για τη διάγνωσή της με καρκίνο - «"Το ήξερα", μου απάντησε»


JTeam

23 Οκτωβρίου 2024

Τζένα Φίσερ: H Κριστίνα Άπλγκεϊτ έμαθε πρώτη για τη διάγνωσή της με καρκίνο - «"Το ήξερα", μου απάντησε»
Splash by Ideal Image
Η Τζένα Φίσερ μιλάει για τη διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο έδωσε η Τζένα Φίσερ, όπως αποκάλυψε πριν από μερικές εβδομάδες μέσα από τον λογαριασμό της στο IG. Η πρωταγωνίστρια του «Office» διαγνώστηκε με τριπλό αρνητικό καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου. Ακολούθησαν χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες μέχρι να φτάσει στο τέλος αυτής της περιπέτειας. Και τα κατάφερε. Το ξεπέρασε.

Σε συνέντευξή της στο «Today’s, η Τζένα Φίσερ αναφέρθηκε στην ημέρα της διάγνωσής της με καρκίνο του μαστού και αποκάλυψε ότι ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί του, μετά την ανακοίνωση, ήταν η Κριστίνα Άπλγκεϊτ. Η, επίσης, ηθοποιός είχε περάσει στο παρελθόν καρκίνο του μαστου (2008), οπότε γνώριζε ακριβώς πώς και τι πρέπει να κάνει και να πει στη Τζένα Φίσερ.

«Τηλεφώνησα στη Κριστίνα Άπλγκεϊτ, απάντησε στο τηλέφωνο, λέγοντας: “Ποιός είναι;”. “Καρκίνος του μαστού”, αποκρίθηκα και απάντησε: “Το ήξερα”», ανέφερε αρχικά η Τζένα Φίσερ. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως είχε αναβάλει τρεις φορές να πάει για μαστογραφία και έτσι, τρεις εβδομάδες αργότερα, οι γιατροί της είπαν πως όλα είναι μια χαρά, ωστόσο ίσως να χρειαζόταν μια επαναληπτική εξέταση ή έναν υπέρηχο λόγω της πυκνότητας του ιστού του στήθους.

Οι γιατροί επέμειναν πως δεν διατρέχει λόγος ανησυχίας, ωστόσο, όταν η Τζένα Φίσερ πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια της, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Λέξεις που σχετίζονταν με τον καρκίνο ήταν γραμμένες στα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια της. Τότε, ήρθε το πρώτο μούδιασμα.

Όπως λέει, η καλύτερη συμβουλή που έλαβε καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδρομής ήταν να «ζήσεις τη ζωή σου κατά τη διάρκεια της θεραπείας του καρκίνου». Τώρα, όλο αυτό ανήκει στο παρελθόν και η Τζένα Φίσερ κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.