CELEBRITIES

Η Ντρου Μπάριμορ αφαίρεσε μακιγιάζ και εξτένσιον live στην εκπομπή της: «Δεν είναι απελευθερωτικό;»


JTeam

23 Οκτωβρίου 2024

Η Ντρου Μπάριμορ αφαίρεσε μακιγιάζ και εξτένσιον live στην εκπομπή της: «Δεν είναι απελευθερωτικό;»
SPLASH via Ideal Image
Η Ντρου Μπάριμορ εμπνεύστηκε από την Πάμελα Άντερσον

Η Ντρου Μπάριμορ συνάντησε την Πάμελα Άντερσον στην εκπομπή της «The Drew Barrymore Show» και συνέβη κάτι πολύ ωραίο. Οι δύο γυναίκες μίλησαν για την περιεμμηνόπαυση και τα συμπτώματά της, αλλά και για πόσο όμορφες αισθάνονται χωρίς ίχνος μακιγιάζ πάνω τους.

H Πάμελα Άντερσον έχει αποφασίσει τον τελευταίο καιρό να μη φοράει μακιγιάζ, όχι γιατί δεν της αρέσει, αλλά γιατί έχει περάσει από αυτήν τη φάση. «Απλώς το έκανα και έπαιξα με αυτό. Δεν έχω τίποτα εναντίον του μακιγιάζ, αλλά ένιωθα ότι απλά μου πήγαινε καλύτερα στα 20 μου από ό,τι τώρα», είχε πει σε συνέντευξή της. «Πραγματικά πιστεύω ότι σου ανήκει αυτός ο χώρος. Νομίζω ότι είσαι η πρωτοπόρος αυτού που σίγουρα κάνουμε εδώ σήμερα», είπε στο επεισόδιο της εκπομπής της η Μπάριμορ στην Άντερσον.

@thedrewbarrymoreshow Pamela Anderson shares why she ditched makeup for good. Tune in TUESDAY (Oct. 22) for more! #pamelaanderson #makeup #beauty #skincare @sonsie ♬ original sound - thedrewbarrymoreshow

Η Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε για πρώτη φορά χωρίς μακιγιάζ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, το 2023, και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλον τον κόσμο. Και τότε ένιωσε πραγματικά ελεύθερη. Χρειάστηκε καιρό για να το αποφασίσει όλο αυτό, αλλά τελικά, σήμερα, ξέρει ότι το μακιγιάζ δεν είναι αυτό που την κάνει όμορφη. Και μέσα από αυτό, έδωσε έμπνευση και στην Ντρου Μπάριμορ, η οποία κατά τη διάρκεια της εκπομπής έβγαλε live τα εξτένσιον από τα μαλλιά της και αφαίρεσε το μακιγιάζ της.

«Συγγνώμη, αν θα είμαστε πραγματικά ειλικρινείς εδώ», είπε η Ντρου Μπάριμορ καθώς άρχισε να αφαιρεί τα εξτένσιον. «Θεέ μου, αυτό είναι υπέροχο», πρόσθεσε η Πάμελα Άντερσον. «Με αφορμή τα εξτένσιονς, άλλο ένα σύμπτωμα της περιεμμηνόπαυσης είναι ότι αρχίζουν να πέφτουν τα μαλλιά σου. Αλλά αν μία μέρα νιώθεις καλά με τα μαλλιά σου είσαι πολύ πιο άνετη στο να βγεις έξω με λιγότερο μακιγιάζ», είπε η Ντρου Μπάριμορ στο κοινό της εκπομπής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.