CELEBRITIES

Diddy: Διέρρευσαν φωτογραφίες από τα πάρτι - Το δοχείο που αποθήκευε το χάπι του βιασμού


JTeam

25 Οκτωβρίου 2024

Diddy: Διέρρευσαν φωτογραφίες από τα πάρτι - Το δοχείο που αποθήκευε το χάπι του βιασμού
Splash by Ideal Image
Μετά από δεκάδες καταγγελίες και μαρτυρίες, οι πρώτες φωτογραφίες του Diddy από τα πάρτι είδαν το φως της δημοσιότητας

Ήταν θέμα χρόνου να διαρρεύσουν στον Τύπο φωτογραφίες από τα περιβόητα πάρτι του Diddy και τελικά, οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν. Ο δικηγόρος των θυμάτων, Τόνι Μπάζμπι, κατέθεσε τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα στο δικαστήριο, καθώς αποτελούν στοιχεία της ενοχής του ράπερ.

Η Daily Mail δημοσίευσε μερικές εικόνες από το παρελθόν, στις οποίες φαίνεται ο Diddy να κάθεται στο σαλόνι ανάμεσα στους υπόλοιπους καλεσμένους σε ένα από τα πάρτι του. Στο τραπέζι υπήρχαν αρκετά μπουκάλια βότκας. Σε μία άλλη φωτογραφία ο Diddy χορεύει με νεαρές γυναίκες, ενώ ένας από τους μάρτυρες αποκάλυψε το μυστικό δοχείο για το χάπι του βιασμού.

Όπως θα δείτε, πρόκειται για ένα πολύ μικρό πλαστικό δοχείο, που θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν δοσομετρητής. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Diddy έκρυβε εκεί μέσα το χάπι του βιασμού και το έριχνε στο ποτό των υποψηφίων θυμάτων. Ο δικηγόρος τους αποκάλυψε πως επτά ακόμα άνθρωποι υποστήριξαν ότι έχουν κακοποιηθεί από τον Diddy και οι καταγγελίες τους θα προστεθούν στη λίστα με τους προηγούμενους.

Επιχειρηματίας καταγγέλλει τον Diddy για σεξουαλική παρενόχληση

Σύμφωνα με την Daily Mail, γνωστός επιχειρηματίας υψηλού κύρους είχε παρευρεθεί σε ένα από τα πάρτι του Diddy κι όταν ο μουσικός παραγωγός τον κάλεσε στο γραφείο του, εκείνος θεώρησε ότι θα μιλήσουν για δουλειές. Ωστόσο, η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση και πως κατάφερε να βγει από αυτό το δωμάτιο με τη βοήθεια ενός γνωστού αθλητή.

Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση, κάνοντας εξονυχιστική έρευνα στα σπίτια του Diddy, ενώ μεγάλος ντόρος γίνεται και για τους φερόμενους συνεργάτες του. Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, αποκαλύφθηκε πως ο ράπερ υποχρέωνε τους υπαλλήλους του να έχουν πάντοτε μαζί τους ναρκωτικά και συγκεκριμένα ροζ κοκαΐνη - ένα μείγμα ουσιών που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Ο μουσικός παραγωγός ήθελε κάθε φορά που το ζητούσε να είναι διαθέσιμο και έτσι ήταν υποχρεωτικό να το έχουν όλοι στις τσάντες τους.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.