CELEBRITIES MEN’S POINT

Δεν έχεις χρόνο να πας γυμναστήριο; Αυτό το 25λεπτο workout θα σε σώσει


The Jennettes

1 Δεκεμβρίου 2021

Δεν έχεις χρόνο να πας γυμναστήριο; Αυτό το 25λεπτο workout θα σε σώσει

Όλοι περάσαμε ένα δύσκολο 2021. Περάσαμε μήνες κλεισμένοι σπίτι, δυσκολευτήκαμε να φροντίσουμε τη φυσική μας κατάσταση. Και τώρα, η αβεβαιότητα παραμένει. Είναι όμως ανάγκη να δώσουμε περισσότερη σημασία στη σωματική και την ψυχική μας υγεία.

Είτε θέλεις να διατηρήσεις τη μυϊκή σου μάζα τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν και ίσως φύγεις, είτε απλώς θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα συνήθεια, το παρακάτω πρόγραμμα είναι για εσένα. Διαρκεί μόλις 25 λεπτά, δε θα βαρεθείς και θα κάνεις ένα τέλειο – και κυρίως, δωρεάν – δώρο στον εαυτό σου.

Οι οδηγίες είναι απλές: Το πρόγραμμα αποτελείται από 2 κύκλους, καθέναν από τους οποίους επαναλαμβάνουμε δύο φορές. Προσοχή όμως, θα ολοκληρώσουμε πέντε σετ του πρώτου κύκλου πριν προχωρήσουμε στον επόμενο. Ξεκουραζόμαστε 60 δευτερόλεπτα μεταξύ των σετ, 2 λεπτά μεταξύ των δύο κύκλων. Δεν έχουμε διάλειμμα μεταξύ των ασκήσεων.

Κύκλος 1

Ελεύθερα καθίσματα (30 δευτερόλεπτα)

Goodmornings (30 δευτερόλεπτα)

Προβολές (30 δευτερόλεπτα, εναλλάξ τα πόδια)

Κύκλος 2

Αργά push-ups (30 δευτερόλεπτα)

Ραχιαίοι superman (30 δευτερόλεπτα)

Σανίδα (30 δευτερόλεπτα)
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.