CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα ύποπτα συμπτώματα που κανένας άνδρας δεν πρέπει να αγνοήσει


The Jennettes

9 Δεκεμβρίου 2021

Τα ύποπτα συμπτώματα που κανένας άνδρας δεν πρέπει να αγνοήσει
Ακόμη και ένα φαινομενικά αθώο σύμπτωμα, θα μπορούσε να υποδηλώνει μια σοβαρή ασθένεια γι΄αυτό καλό είναι να αφουγκραστείτε τον οργανισμό σας πριν να είναι πολύ αργά. 

Μπορεί να φαίνονται ακίνδυνα αλλά τα παρακάτω συμπτώματα μπορεί να κρύβουν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν πρέπει να παραβλέψετε προτού η υγεία σας επιδεινωθεί. Σύμφωνα με έρευνα της αμερικανικής ακαδημίας των οικογενειακών γιατρών, το 38% των ανδρών πηγαίνουν στον γιατρό μόνο όταν τα συμπτώματα επιμένουν και η κατάσταση της υγείας τους έχει χειροτερέψει πολύ.

Εάν νιώσετε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα, τότε πρέπει να επισκεφθείτε χωρίς δεύτερη σκέψη τον γιατρό σας γιατί μπορεί να είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό σύμπτωμα.

Πόνος στον θώρακα

Οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν τον πόνο στον θώρακα με την καρδιακή προσβολή αλλά ο πόνος που νιώθετε, μπορεί να έχει διαφορετική ερμηνεία. Μπορεί να είναι προειδοποιητικό σημάδι της στηθάγχης που προκαλείται από μειωμένη ροή αίματος και οξυγόνου στην καρδιά. Δεν είναι ασθένεια αλλά ένα σοβαρό σύμπτωμα που αποτελεί τη βασικότερη εκδήλωση της στεφανιαίας νόσου.

Αίμα στα ούρα

Το αίμα στα ούρα είναι σίγουρα ένα σύμπτωμα που δεν πρέπει να παραβλέψετε καθώς υποδηλώνει συνήθως καρκίνο του προστάτη ήδιογκωμένο προστάτη. Επίσης, μπορεί να δείχνει ότι έχετε πέτρα στα νεφρά και καλό είναι να το ψάξετε πριν να αρχίσετε να αισθάνεστε έντονο πόνο.

Λαχάνιασμα

Το λαχάνιασμα είναι ένα ακόμη σύμπτωμα που μπορεί να σημαίνει ένα σωρό πράγματα για την υγεία σας. Μπορεί να είναι ένα σημάδι που σας προειδοποιεί για επερχόμενη καρδιακή προσβολή ή συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια. Μπορεί επίσης να υποδηλώνει χρόνια βρογχίτιδα ή μπορεί να έχετε υπέρταση οπότε πρέπει να προσέχετε πολύ και σίγουρα να κλείσετε ένα ραντεβού στον γιατρό σας.

Στυτική δυσλειτουργία

Πρόσφατη έρευνα έδειξε τη στενή σχέση του ηλεκτρονικού τσιγάρου με τη στυτική δυσλειτουργία, η οποία μπορεί να καταστρέψει την ψυχολογία και το ηθικό σας. Περίπου το 70% των περιπτώσεων των ανδρών με στυτική δυσλειτουργία, είναι σημάδι μιας άλλης σωματικής κατάστασης που μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία σας. Οι ασθένεις που συνήθως προκαλούν προβλήματα στη στύση είναι ο διαβήτης, τα καρδιακά προβλήματα, η αθηροσκλήρωση, πρόβλημα στα νεφρά, η σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά και αγγειακά προβλήματα.

Ζαλάδα

Η ζαλάδα μπορεί να είναι ένα ύποπτο σημάδι που μπορεί να μην σχετίζεται απλά με κάποια αδιαθεσία. Ο νούμερο ένα λόγος που μπορεί να ζαλίζεστε, είναι επειδή μπορεί να ελλοχεύει ο κίνδυνος κάποιας σοβαρής καρδιακής νόσου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.