CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα 3 βασικά skills που χρειάζεσαι για να σε βρει fit το καλοκαίρι του 2022


JTeam

12 Ιανουαρίου 2022

Τα 3 βασικά skills που χρειάζεσαι για να σε βρει fit το καλοκαίρι του 2022
Instagram @jasonstatham
Θέλει και κόπο, και τρόπο

Το καλοκαίρι βρίσκεται λιγότερο από 5 μήνες μακριά και ήρθε η ώρα να μπεις σε beast mode. Ο γυμναστής και ιδρυτής της Athlean-X, Jeff Cavaliere, εξηγεί τι χρειάζεσαι για να βελτιώσεις την αθλητική σου απόδοση, να παραμείνεις γραμμωμένος και ταυτόχρονα δυνατός. Δεν είναι πολλά – 3 μόνο βασικές δεξιότητες, τις οποίες θα δούμε παρακάτω.

Το attitude

Ναι, όλα είναι θέμα attitude. Όταν συνειδητοποιήσεις πως η εμφάνιση είναι το λιγότερο – μία από τις ευχάριστες, αν θέλεις, συνέπειες του ταξιδιού στον κόσμο του fitness. Όταν βρεις την προπόνηση που σου ταιριάζει, θα πάψεις να επικεντρώνεσαι στο πώς δείχνει το σώμα σου, αλλά στην υγεία και τη διάθεσή σου.

Το σημείο εκκίνησης

Όσο περισσότερο γυμνάζεσαι, τόσο δυσκολότερο είναι να δεις αποτελέσματα. Αν ξεκινάς από το μηδέν, σε μερικούς μήνες θα έχεις αρχίσει να βλέπεις τη διαφορά – αν όχι, δεν πρέπει να απογοητευτείς. Μπορείς να βγάλεις μία φωτογραφία σου, από την ημέρα που αποφασίζεις να κάνεις τη διαφορά. Όσο περνά ο καιρός, βγάζε κι άλλες και δοκίμασε να τις συγκρίνεις. Οι αλλαγές θα είναι εκεί.

Συνέπεια

Αν γυμνάζεσαι όποτε λέει το πρόγραμμα κι όχι όταν έχεις διάθεση, αν ακολουθείς το διατροφικό σου πλάνο και δεν ξεφεύγεις, αν είσαι συνεπής και ελέγχεις τον εαυτό σου, το σώμα θα έρθει. Κάνε τη σκληρή δουλειά και θα δεις αποτέλεσμα, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.