CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα 3 βασικά στοιχεία που χρειάζεσαι για να αλλάξεις σώμα, σύμφωνα με έναν trainer


JTeam

4 Μαρτίου 2022

Τα 3 βασικά στοιχεία που χρειάζεσαι για να αλλάξεις σώμα, σύμφωνα με έναν trainer
Unsplash/Alonso Reyes
Τι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πριν ξεκινήσεις

Δίνεις πολύ μεγάλη βάση στις επαναλήψεις και τα βάρη που θα σηκώσεις, αλλά το μυστικό κρύβεται στον τρόπο σκέψης σου, πριν καν ξεκινήσεις γυμναστική.

Ο γνωστός προπονητής ενδυνάμωσης Jeff Cavaliere μας αποκαλύπτει τα 3 βασικά στοιχεία που πρέπει να έχουμε εάν θέλουμε να αλλάξουμε σώμα αλλά και ζωή.

Η σωστή νοοτροπία

Το ζητούμενο δεν είναι να αλλάξεις σώμα για λόγους εμφάνισης. Αν σκεφτείς πιο βαθιά και αποφασίσεις ότι το κάνεις για την υγεία και τη μακροζωία σου, θα αρχίσεις να νοιάζεσαι περισσότερο και δεν θα το κάνεις καταναγκαστικά. Θα έχεις βρει το νόημα.

Θέσε ρεαλιστικό στόχο

Αντικειμενικά, εάν δεν έχεις γυμναστεί ποτέ και ξεκινήσεις μετά τα 40 ή 50, είναι λίγο δύσκολο να αποκτήσεις τη φυσική κατάσταση του The Rock. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποθαρρυνθείς, αλλά ότι πρέπει να θέσεις πιο ρεαλιστικούς στόχους στην αρχή. Για αρχή, βγάλε μία φωτογραφία σου και χρησιμοποίησέ την ως κίνητρο για να μην σταματάς.

Συνέπεια

Όλα θα λειτουργήσουν σωστά αν δείξεις συνέπεια στη διατροφή και τη γυμναστική σου. Αν δεν εγκαταλείψεις τον στόχο και το κάνεις κάθε μέρα επειδή το έχεις πάρει απόφαση, τίποτα δεν θα πάει λάθος. Το επόμενο βασικό στοιχείο είναι η υπομονή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS