CELEBRITIES MEN’S POINT

Το μυστικό για να αποκτήσεις πιο φουσκωμένους δικέφαλους


JTeam

3 Μαρτίου 2022

Το μυστικό για να αποκτήσεις πιο φουσκωμένους δικέφαλους
Δεν παραλείπεις ποτέ τη γυμναστική σου αλλά παραπονιέσαι ότι δεν βλέπεις άμεσα αποτελέσματα. Ένα μικρό κόλπο μπορεί να σου χαρίσει θεαματικά αποτελέσματα.

Αν έχεις κουραστεί να κάνεις βάρη και ασκήσεις χωρίς αποτέλεσμα, μην παραιτείσαι καθώς τελικά μπορείς να αποκτήσεις πιο φουσκωμένους δικέφαλους και αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλα βάρη σηκώνεις.

Το μυστικό, σύμφωνα με τον προπονητή Jeff Cavaliere, είναι να δένεις λάστιχο αντίστασης γύρω από τους καρπούς και να κρατάς τα βαράκια όπως πάντα. Έτσι, η ένταση διατηρείται υψηλή κατά τη διάρκεια της άσκησης και οι μύες δεν ηρεμούν καθόλου. Έτσι ο μυς δεν φτάνει στο peak του μόνο στα μισά της άσκησης και δουλεύει συνέχεια.

Υπάρχουν ωστόσο και μερικά ακόμα tips που είναι πολύ σημαντικά στο να πετύχεις τον στόχο σου. Η στάση του σώματος πρέπει να είναι πάντα σταθερή και το κορμί ίσιο ενώ το ίδιο ισχύει και για την κίνηση των χεριών. Το μόνο σημείο που πρέπει να κινείται είναι οι αγκώνες. Μόνο τότε αποκτούν αξία οι πολλές επαναλήψεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.