CELEBRITIES MEN’S POINT

Αυτές είναι οι 3 καλύτερες ασκήσεις για γράμμωση και περισσότερη δύναμη


JTeam

17 Μαρτίου 2022

Αυτές είναι οι 3 καλύτερες ασκήσεις για γράμμωση και περισσότερη δύναμη
Μπορεί η γυμναστική να μην είναι το καλύτερο σου ή να τα έχεις δώσει όλα στις προπονήσεις χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Αν θες να νιώσεις πιο δυνατός και γραμμωμένος, αρκεί να δοκιμασεις τις τρεις παρακάτω ασκήσεις.

Η γυμναστική δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τα φτύνεις μετά τις ασκήσεις για να δεις θεαματικά αποτελέσματα. Αν θες να αποκτήσεις περισσότερη δύναμη και γράμμωση, οι παρακάτω ασκήσεις υπόσχονται να κάνουν θαύματα.

Αιωρήσεις με kettlebell

Αν δεν τις έχεις δοκιμάσει, ήρθε η ώρα να τις βάλεις στο πρόγραμμά σου. Θα πάνε σε άλλο επίπεδο τους κοιλιακούς και τους γλουτιαίους σου ενώ θα βοηθήσουν άμεσα τα γόνατα και τους αστραγάλους σου. Στο τέλος, μπορεί να νιώσεις μια παραπάνω εξάντληση από τον αγώνα που θα έχεις κάνει αλλά μετά θα λες ότι σίγουρα άξιζε!

Ανάποδες (ξαπλωτές) έλξεις σε «μονόζυγο»

Πρόκειται για μια άσκηση που γίνεται στη θέση της κωπηλατικής και είναι πολύ πιο αποδοτική καθώς περικλείει πολλές ομάδες μυών, όπως τα πόδια, τα χέρια, τους ώμους, το στήθος, την πλάτη ενώ δεν καταπονεί τις αρθρώσεις του αγκώνα. Οι ανάποδες (ξαπλωτές) έλξεις μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα αφού η εκτέλεση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα.

Εναλλασσόμενες πιέσεις με αλτήρες

Με δύο αλτήρες σε κάθε χέρι, εκτείνοντάς τους ψηλά, μπορείς να χτίσεις έναν πολύ δυνατό θώρακα, προσφέροντάς σου ενδυνάμωση. Εδώ ωστόσο πρέπει να προσέξεις πιθανούς τραυματισμούς και τραβήγματα στους ώμους και στις αρθρώσεις γι' αυτό πρέπει πρώτα να μάθεις να κάνεις τη συγκεκριμένη άσκηση πολύ καλά πριν την εντάξεις στην καθημερινή σου προπόνηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.