CELEBRITIES MEN’S POINT

Ο David Beckham μοιράστηκε τη γυμναστική που δημιούργησε ο ίδιος


JTeam

12 Μαΐου 2022

Ο David Beckham μοιράστηκε τη γυμναστική που δημιούργησε ο ίδιος
Instagram/David Backham
Είσαι έτοιμος να κάνεις το πρόγραμμα γυμναστικής που δημιούργησε ο David Beckham;

Μπορεί να έχει αποσυρθεί από την επαγγελματική αθλητική δράση εδώ και μία δεκαετία, αλλά συνεχίζει να διατηρεί τη φυσική κατάσταση που είχε και πριν από 20 χρόνια.

Μοιράζεται συχνά τη γυμναστική που κάνει μέσα από τα social media, με πιο πρόσφατη αυτή που δημιούργησε ο ίδιος, σε συνεργασία με τον επώνυμο trainer Gunnar Peterson. Για την ακρίβεια, θα υπάρξουν και τμήματα με τον τίτλο DB45, από τις 11 Μαίου.

«Για εμένα, η προπόνηση ως μέρος μίας ομάδας ήταν πάντα ο αγαπημένος μου τρόπος να γυμνάζομαι, και το DB45 πρόγραμμά μου έχει επηρεαστεί από ασκήσεις που έκανα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Η F45 φέρνει πάντα καινοτόμες και αποτελεσματικές γυμναστικές, αλλά χαίρομαι που θα δοκιμάσουν και τη δική μου ρουτίνα», δήλωσε ο Backham για το νέο του project.

Μόλις μοιράστηκε το πρόγραμμα που ετοίμασε στο Instagram, ή μάλλον μία ιδέα 15 δευτερολέπτων. «Ανυπομονώ να το δοκιμάσετε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.