CELEBRITIES MEN’S POINT

Ένας trainer σου δείχνει πώς να κάνεις σωστά pushups


JTeam

6 Μαΐου 2022

Ένας trainer σου δείχνει πώς να κάνεις σωστά pushups
Unsplash/Gordon Cowie
Ήρθε η ώρα να κάνεις σωστά και αποτελεσματικά τα pushups

Το πρόβλημα με τις περισσότερες ασκήσεις στο γυμναστήριο είναι ότι τις κάνουμε με τον λάθος τρόπο και καταλήγουμε είτε να μην έχουμε αποτελέσματα, είτε να τραυματίζουμε τον εαυτό μας.

Ευτυχώς, ο coach Jeff Cavaliere είναι εδώ για να σου επισημάνει τα βασικά λάθη που κάνεις, και σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για τα pushups.

Ξεκινάμε από τη στάση του σώματος. Το στήθος πρέπει να ακουμπάει το πάτωμα και τα χέρια πρέπει να είναι όσο πιο ανοιχτά γίνεται. Αν απλώς κατεβάζεις τους γοφούς σου στο πάτωμα, τότε δεν κάνεις σίγουρα pushups.

Εξίσου σημαντικό είναι το να τοποθετείς τα χέρια σου με τον σωστό τρόπο. Ξάπλωσε μπρούμυτα στο πάτωμα με τα χέρια τεντωμένα προς τα πάνω, σύρε τα μέχρι οι αγκώνες σου να φτάσουν σε κλίση 45-60 μοιρών. Φέρε τα χέρια ακριβώς κάτω από τους ώμους και σήκωσε το σώμα σου. Το ίδιο ισχύει και με την κατεύθυνση των χεριών. Ιδανικά, τα δάχτυλα πρέπει να κοιτάζουν ευθεία μπροστά και λίγο προς τα έξω.

Τέλος, μην βιάζεται όταν κάνεις pushups. Ο καλύτερος χρόνος είναι δύο δευτερόλεπτα πάνω και δύο κάτω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS