CELEBRITIES MEN’S POINT

Αυτές είναι οι ασκήσεις που θα αυξήσουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης σου


JTeam

10 Φεβρουαρίου 2022

Αυτές είναι οι ασκήσεις που θα αυξήσουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης σου
Μπορεί να είσαι δύσπιστος αλλά μπορείς να αυξήσεις την τεστοστερόνη σου με φυσικούς τρόπους κι ένας από αυτούς είναι μέσω της γυμναστικής.

Αν η τεστοστερόνη σου βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, μάλλον νιώθεις μονίμως εξαντλημένος, μελαγχολικός και δεν έχεις πολλή διάθεση για σεξ.

Aν θες να δεις να αυξάνεται με φυσικούς τρόπους, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα tips των ειδικών. Αυτό που πρέπει να ξέρεις, είναι ότι ο όγκος της μυϊκής μάζας ενεργοποιείται μέσα από ασκήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους συνδέονται άμεσα με την απόκριση των επιπέδων τεστοστερόνης στους όρχεις.

Η μπάρα με κιλά είναι το κλειδί ενώ οι ασκήσεις που υπόσχονται να μεταμορφώσουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης σου είναι οι άρσεις θανάτου, τα ημικαθίσματα και οι πιέσεις πάγκου. Το σημαντικό είναι να λάβεις υπόψιν σου την ένταση και τη διάρκεια της προπόνησης που θα επιλέξεις. Επίσης, ήξερες ότι κατά τη διάρκεια 60' μετά από κάθε προπόνηση, έχεις πλημμυρίσει κυριολεκτικά από τεστοστερόνη;

Για να διατηρήσεις και στη συνέχεια, τα αυξημένα της επίπεδα, σύμφωνα με τη λέκτορα στη φυσιολογία της άσκησης στο βρετανικό πανεπιστήμιο Hertfordshire, Dr. Amy Vivien Tanner: «Ο αριθμός των επαναλήψεων, το βάρος των κιλών που σηκώνεις και ο όγκος των μυών που διαθέτεις, εξασφαλίζουν σίγουρα την αυξημένη λειτουργία των όρχεών σου».

Ωστόσο, αυτό σύμφωνα με την ίδια, δεν εγγυάται πάντα ότι θα σου χαρίσει υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Το τρέξιμο είναι επίσης μία καλή λύση για να δεις την πολυπόθητη αύξηση καθώς πρόκειται για μια σωματική προσπάθεια που χαρακτηρίζεται από υψηλή ένταση.

Όπως προσθέτει χαρακτηριστικά η Tanner: «Οποιαδήποτε άσκηση μπορεί να πρκαλέσει ταχύτατη αύξηση της τεστοστερόνης. Το κολύμπι, η ποδηλασία και η πυγμαχία συμβάλλουν σημαντικά σε αυτόν τον στόχο συγκριτικά με αθλητικές δραστηριότητες χαμηλής έντασης».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.