CELEBRITIES MEN’S POINT

Μπορεί ο παραλήπτης να δει το unsend σε μήνυμα στο Instagram;


JTeam

15 Ιουλίου 2022

Μπορεί ο παραλήπτης να δει το unsend σε μήνυμα στο Instagram;
Unsplash/Solen feyissa
Συμβαίνει το ίδιο με το Facebook;

Ένα κλασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με την online επικοινωνία είναι τα μηνύματα που στέλνουμε και μετά μετανιώνουμε. Πανικοβαλόμαστε, πατάμε unsend αλλά ξέρουμε ότι ο παραλήπτης θα το δει.

Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και στο Instagram. Να πατήσουμε παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα που στείλαμε και να το ακυρώσουμε. Μπορεί όμως να το δει ο παραλήπτης; Βασικά ναι, μπορεί, ειδικά αν είναι πάνω από το κινητό και του έρχονται ειδοποιήσεις ή αν έχει ανοιχτή τη συνομιλία.

Αν όμως κάποιος έχει επιλέξει να να δέχεται ειδοποιήσεις του Instagram μέσα από το Google Chrome στον υπολογιστή του, η πλατφόρμα θα τον ενημερώνει για τα μηνύματα που έγιναν unsent. Για την ώρα όμως, γίνεται μόνο σε υπολογιστές και όχι σε κινητά. Αλλά αν ανησυχείς τόσο πολύ για αυτό, υπάρχει πάντα η λύση του Vanish Mode, το οποίο διαγράφει τα μηνύματα αμέσως μετά και σε ενημερώνει κάθε φορά που κάνει κάποιος screenshot της συνομιλίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS