UPDATE #NOW

Τελικά φαίνεται αν κάνουμε screenshot ένα Instagram story;


JTeam

22 Μαΐου 2022

Τελικά φαίνεται αν κάνουμε screenshot ένα Instagram story;
Pexels/cottonbro
Τελικά μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι αποθηκεύουν τις φωτογραφίες μας;

Αν βρίσκεσαι εδώ, σημαίνει ότι το χόμπι σου είναι να κάνεις screenshot τις φωτογραφίες πρώην, συναδέλφων και φίλων για να τις στείλεις κάπου ή απλά για να τις έχεις φυλαχτό στο κινητό.

Και ακούμε τώρα τελευταία ότι όλο και έρχεται η νέα ρύθμιση που θα μας αποκαλύπτει ποιοι μπαίνουν στο Instagram μας και κάνουν screenshot σε ό,τι ανεβάζουμε. Ισχύει τελικά;

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αν μιλάμε γενικά. Αν και μπορούμε να δούμε ποιοι βλέπουν τα stories μας, δεν έχουμε τη δυνατότητα να εντοπίσουμε τα screenshots. Συνέχισε ό,τι κάνεις. Αν πάλι ανησυχείς για αυτούς που το κάνουν ερήμην σου, μπορείς πάντα να ποστάρεις μόνο για τους κοντινούς φίλους ώστε να μην βλέπουν όσοι δεν θες τα stories σου.

Η περίπτωση που κάποιος ειδοποιείται για το screenshot

Κι όμως, υπάρχει αυτή η περίπτωση όπου αυτός που έχει κάνει το story, ειδοποιείται. Μέσα από το Vanish Mode που ξεκίνησε το 2020, μπορείς να στείλεις μηνύματα και φωτογραφίες και μετά από λίγο να εξαφανιστούν (όπως στο Snapchat). Επομένως, όσοι το χρησιμοποιούν, θα ενημερωθούν για το screenshot. Όποιος έχει vanish mode, φαίνεται στο παράθυρο του chat. Τα καλά νέα είναι ότι ακόμα δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν έχεις κάνει screenshot κάποιο post στο Instagram.

TAGS