CELEBRITIES MEN’S POINT

Έτσι θα χάσεις το λίπος από την κοιλιά


JTeam

18 Ιουλίου 2022

Έτσι θα χάσεις το λίπος από την κοιλιά
Έτσι θα χάσεις το λίπος από την κοιλιά

Ο bodybuilder και coach Paul Revelia σου δίνει μερικές πολύ απλές συμβουλές, σε περίπτωση που θέλεις να χάσεις κοιλιακό λίπος, είτε είσαι αρχάριος, είτε δουλεύεις σαν γυμναστής.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις μία εφαρμογή που σε ενημερώνει για το τι τρως. «Δεν σου συστήνω να κάνεις αμέσως σημαντικές αλλαγές. Ίσα ίσα, το αντίθετο. Κάνε ό,τι έκανες, αλλά να ξέρεις πόσο τρως. Η κλασική επιλογή είναι να τρως ένα γραμμάριο πρωτείνη ανά μισό κιλό. Ο Revelia όμως σου λέει να τρως 1 γραμ. πρωτείνη ανά μισό κιλό του βάρους που θέλεις να φτάσεις.

Θες να χτίσεις μύες; Τα 5 μυστικά που πρέπει να ξέρεις

MEN’S POINT

Θες να χτίσεις μύες; Τα 5 μυστικά που πρέπει να ξέρεις

Η δεύτερη συμβουλή του είναι να αυξήσεις τα επίπεδα σωματικής δραστηριότητας. «Παρατήρησε το πόσες θερμίδες τρως αλλά δώσε σημασία και στη σωματική άσκηση. Όταν ξέρεις πόσες θερμίδες είναι και πώς μοιράζονται, ξέρεις και πόση άσκηση χρειάζεσαι προκειμένου να κάψεις το λίπος».

Το καλό είναι ότι σου λέει να αθλείσαι με όποιον τρόπο προτιμάς. Είναι το περπάτημα; Είναι το τρέξιμο; Σκέψου ότι καις λίπος όσο γυμνάζεσαι και απόλαυσέ το.

Τέλος, δίνει μεγάλη σημασία στο να βγάζεις φωτογραφίες τον εαυτό σου. «Ακόμα και αν δεν θες να τις δείχνεις σε άλλους ανθρώπους, θα βλέπεις τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα σου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.