CELEBRITIES MEN’S POINT

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο Apple Watch


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2022

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο Apple Watch
@applewatchcenter
Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο Apple Watch 8 στην αγορά με τις νέες ρυθμίσεις του, να είναι ιδανικές για κάθε αθλητή και όχι μόνο

Με την νέα της παρουσίαση πριν από λίγες ημέρες, η Apple ανακοίνωσε όλα τα χαρακτηριστικά του iPhone 14, αλλά και του νέου ρολογιού που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. Πρόκειται για το Apple Watch 8 και το Apple Watch ultra και τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν, έχουν ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο αναμένει να κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Στις πρώτες κριτικές, όλοι μιλούν για ένα ιδανικό ρολόι κυρίως για αθλητές (μάλλον πρωταθλητές). Μετρά ότι μπορείς να φανταστείς. Σκέψου δηλαδή τι πληροφορίες μπορεί να σου προσφέρει ακόμη και αν δεν ασχολείσαι με τον πρωταθλητισμό. Μπορεί ακόμη να μην έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, ωστόσο είναι πολλά τα όσα γνωρίζουμε για το ολοκαίνουργιο Apple Watch 8 και αξίζει να δούμε κάποιες από τις κύριες διαφορές που έχει με τα προηγούμενα, αλλά και όλες τις νέες λειτουργίες.

Mεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερο tracking

Το κύριο πράγμα που πρέπει να κάνει ένα αθλητικό ρολόι αυτές τις μέρες είναι να παρακολουθεί τις προπονήσεις σας χωρίς να ξεμείνει από μπαταρία. Tο νέο Ultra watch, διαθέτει βελτιωμένο GPS, με τη νέα συχνότητα L5. Έχει πολύ μεγαλύτερη μπαταρία, περίπου για 36 ώρες κανονικής χρήσης ή έως και 10 ώρες παρακολούθησης GPS. (Προηγούμενα μοντέλα θα σταματούσαν μετά από 5 ώρες περίπου με την χρήση GPS.) Είναι τελικά αρκετά ισχυρό για να παρακολουθείτε τον μαραθώνιο διαδρομής σας, με άλλα λόγια.

Διαθέτει νέο κουμπί

Εστιασμένο και πάλι στις προπονήσεις, το κουμπί αυτό μπορεί να ρυθμίσει τα πάντα. Από έναρξη και διακοπή προπόνησης, μέχρι και έλεγχο των ενεργών μετρήσεων που θα έχετε. Η οθόνη αφής είναι επίσης εξαιρετική και μάλιστα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να λειτουργεί ακόμη και όταν φοράτε γάντια!

Είναι το μεγαλύτερο σε διαστάσεις Apple Watch που έχει κυκλοφορήσει

Στα 49 χιλιοστά, αυτό είναι το μεγαλύτερο Apple Watch μέχρι σήμερα, ενώ η οθόνη είναι μόλις δύο ίντσες. Είναι επίσης η πιο φωτεινή οθόνη της εταιρείας που έχει υπάρξει, που σημαίνει ότι είναι ευανάγνωστη ακόμα και σε ηλιοφάνεια ή όταν κολυμπάτε. Το όλο προιόν είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο αεροδιαστημικής ποιότητας που είναι επίσης ανθεκτικό στη διάβρωση, γεγονός πως το κάνει να είναι πιστοποιημένο για καταδύσεις.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.