CELEBRITIES MEN’S POINT

Mini tornado: Το hack που βρίσκει την κρυμμένη βρωμιά στο αμάξι σου


JTeam

13 Σεπτεμβρίου 2022

Mini tornado: Το hack που βρίσκει την κρυμμένη βρωμιά στο αμάξι σου
pexels
Το απλό hack που θα κάνει το αμάξι σου έξτρα αστραφτερό

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να έχουν πάντα περιποιημένο και καθαρό το αμάξι τους χωρίς ίχνος σκόνης, τότε το κόλπο που έρχεται κατευθείαν από το TikTok, θα σου λύσει τα χέρια γιατί εντοπίζει τη σκόνη, ακόμη κι εκεί που δεν φαίνεται με αόρατο μάτι, εξαφανίζοντάς τη.

Το viral hack έγινε γνωστό από μια TikToker, η οποία έδειξε την τεράστια ποσότητα σκόνης που εντόπισε το gadget που χρησιμοποίησε (και δεν σας πάει το μυαλό ποιο είναι). Το εσωτερικό του αμαξιού και συγκεκριμένα, το χαλάκι ήταν πολύ βρώμικο όπως φαίνεται και από το video, μέχρι τουλάχιστον τη στιγμή που δοκίμασε να το καθαρίσει με ένα πιστόλι μασάζ.

@queenfirecrotch Thought this was cool #carhack ♬ Spongebob Tomfoolery - Dante9k Remix - David Snell

Δεν ανακουφίζει μόνο τους μυϊκούς πόνους αλλά κάνει παράλληλα και αόρατη τη σκόνη, (εκείνη που δεν σου πάει το μυαλό ότι κρύβεται μέσα στο αμάξι). Το κόλπο έγινε αμέσως viral αφού σηκώνει πρώτα όλη τη σκόνη και στη συνέχεια η σκούπα τη ρουφά με εκπληκτική ταχύτητα. Έτσι δεν μπορεί να κρυφτεί πουθενά όλη η συσσωρευμένη ακαταστασία και μια δοκιμή θα σε πείσει.

Ένας από τους χρήστες χαρακτήρισε το κόλπο ως "mini tornado" αφού φέρνει τα πάνω κάτω στο αμάξι μέχρι να το αστράψει.

Όσο για το εξωτερικό του αμαξιού, υπάρχει μια ακόμη έξυπνη λύση για να παραμένει καθαρό. Ανακάτεψε μισό λεμόνι με μαγειρική σόδα και θα δεις άμεσα και δραστικά αποτέλεσματα. Κάθε φορά λοιπόν που πάει να πιάσει σκόνη μέσα κι έξω, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.