CELEBRITIES MEN’S POINT

Τι αποκαλύπτουν τα γένια σου για τον χαρακτήρα σου


JTeam

3 Νοεμβρίου 2022

Τι αποκαλύπτουν τα γένια σου για τον χαρακτήρα σου
pexels
Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις περισσότερο τον εαυτό σου; Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να κοιτάξεις λίγο καλύτερα τα γένια σου!

Αφήνεις μακριά και πυκνά γένια, σου αρέσουν τα πιο κοντά ή προτιμάς το μουσάκι; Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, ήρθε η ώρα να μάθεις ότι αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα σου και διάφορες ίσως, άγνωστες πτυχές του εαυτού σου.

Οι ειδικοί συγκέντρωσαν μερικά είδη και εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να ξεχωρίσεις ποιο σε αντιπροσωπεύει καθώς έτσι θα σε ανακαλύψεις καλύτερα.

1. Μακριά γένια

Jenny.Gr

Αν σου αρέσει να τα μακραίνεις, τότε είσαι αρκετά ευέξαπτος, έχεις συχνά επιθετική διάθεση και σου αρέσει να κυριαρχείς. Έρευνες δείχνουν ωστόσο ότι οι άνδρες με μακριά και πυκνά γένια, δείχνουν σκληροί εξωτερικά αλλά εσωτερικά είναι ευγενικοί, αξιόπιστοι, αφοσιωμένοι στους στόχους τους και προστατευτικοί απέναντι στις συντρόφους τους (αλλά με όρια).

2. Μουσάκι

Jenny.Gr

Αν προτιμάς το μουσάκι, έχεις πολλές ικανότητες και οι άλλοι μπορούν να βασιστούν πάνω σου. Χτίζεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, μακροχρόνιες σχέσεις και εκφράζεις έντονα τα συναισθήματά σου στα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα. Είσαι κτητικός αλλά ξέρεις πώς να θέτεις όρια στον εαυτό σου κάθε φορά που πάει να τα υπερβεί.

3. Κοντά γένια

Jenny.Gr

Αν έχεις κοντά γένια, είσαι περιπετειώδης και ριψοκίνδυνη φύση. Έχεις μία από τις πιο γοητευτικές προσωπικότητες και σου αρέσει να προσέχεις πολύ την εξωτερική σου εμφάνιση. Ασκείς μεγάλη κριτική στον εαυτό σου αλλά πολλές φορές στέκεσαι σε πράγματα που δεν έχουν πολλή σημασία οπότε αναλώνεσαι άδικα.

4. Γαλλικό στυλ

Jenny.Gr

Αν σου αρέσει το γαλλικό στυλ στα γένια, τότε είσαι οργανωτικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση ενώ μπορείς να διαχειρίζεσαι εύκολα τα συναισθήματά σου. Ελέγχεις την οργή σου και οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα ενώ δεν βγαίνεις ποτέ εκτός ελέγχου. Ξέρεις ακριβώς ποιος είσαι και τι θες, και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις σχέσεις που δημιουργείς στη ζωή σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.