CELEBRITIES MEN’S POINT

3 τροφές που θα σε σώσουν από το hangover


JTeam

14 Νοεμβρίου 2022

3 τροφές που θα σε σώσουν από το hangover
Περιέχουν τα συστατικά που σε κάνουν να νιώσεις και πάλι καλύτερα, ύστερα από ένα (δυνατό και με πολύ αλκοόλ) ξενύχτι

Είναι και εκείνες οι φορές που θες να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να μην σκεφτείς το πόσο πρέπει να πιεις και το τι πρέπει ακριβώς να κάνεις. Και ας το μετανιώσεις την επόμενη ημέρα. Αν λοιπόν αυτές οι φορές δεν είναι πολλές και απλά έτυχε να πιεις και εσύ λίγο παραπάνω και το επόμενο πρωί, να έχεις τις υποχρεώσεις σου, πριν τις αναβάλλεις, δοκίμασε τις παρακάτω τροφές οι οποίες θα σε σώσουν από το hangover.

Έτσι θα μπορείς να απολαμβάνεις το βράδυ και το ποτό σου λίγο περισσότερο και χωρίς πολύ άγχος.

Ποιες τροφές να καταναλώσεις για να γλιτώσεις το hangover:

Τρόφιμα πλούσια σε υδατάνθρακες: Το αλκοόλ επηρεάζει την ισορροπία του σακχάρου στο αίμα μας. Αυτό συμβαίνει γιατί το ήπαρ σας πρέπει να διασπάσει υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ και δυσκολεύεται να παράγει ταυτόχρονα γλυκόζη.

Καταναλώνοντας τρόφιμα πλούσια σε υδατάνθρακες πχ. ψωμί, μακαρόνια, ρύζι, φρυγανιές, μέλι αντιμετωπίζεις καλύτερα την πιθανή ήπια υπογλυκαιμία που σου προκαλεί κόπωση και αδυναμία.

Μπανάνα και μέλι: Τέλος, τρώγοντας μπανάνα και φρούτα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο αναπληρώνεις τις απώλειες μαγνησίου και άλλων ηλεκτρολυτών.

Αυγά: Τα αυγά περιέχουν ένα αμινοξύ, την κυστεΐνη, η οποία έχει την ιδιότητα να διασπά την ακεταλδεύδη που είναι ένα παράγωγο του μεταβολισμού της αιθανόλης (αλκοόλ). Τρώγοντας ένα αυγό θα ανακουφιστείτε πιο γρήγορα από τα συμπτώματα του hangover.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.