CELEBRITIES MEN’S POINT

3 απαραίτητα όργανα που χρειάζεσαι για να φτιάξεις γυμναστήριο στο σπίτι σου


JTeam

30 Οκτωβρίου 2022

3 απαραίτητα όργανα που χρειάζεσαι για να φτιάξεις γυμναστήριο στο σπίτι σου
Κάνε την αρχή με τον παρακάτω εξοπλισμό για γυμναστήριο στο σπίτι, και στην συνέχεια ανάλογα με τις ανάγκες σου, αποκτάς πιο ενισχυμένο

Πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι κάποια στιγμή στην ζωή τους, ονειρεύονται να αποκτήσουν έναν χώρο για γυμναστική στο σπίτι τους. Να έχουν τον δικό τους χώρο για την προπόνηση τους, χωρίς να χρειάζεται να φεύγουν από εκεί που μένουν. Η πανδημία, ώθησε όλους και περισσότερους να δημιουργήσουν τέτοιους χώρους σε κάποιο από τα δωμάτια του σπιτιού τους. Αν σκέφτεσαι λοιπόν, ένα μετατρέψεις ένα δωμάτιο σε γυμναστήριο, τότε παρακάτω θα βρεις 3 βασικά όργανα που χρειάζεσαι, με τα οποία μπορείς να γυμνάσεις πολλά μέρη του σώματος σου.

Kettlebell

Jenny.Gr

Tα Kettlebells σου δίνουν περισσότερη άνεση να σηκώσεις βάρος και να κάνεις περισσότερες ασκήσεις όχι μόνο για τα χέρια, αλλά και τον κορμό, τους κοιλιακούς, ακόμη και τα πόδια. Οπότε καλύτερα να προτιμήσεις Kettlebells αντί για τα κλασσικά βαράκια. Οι ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με αυτά είναι πολλές και μπορείς να γυμνάσεις και άλλα μέρη του σώματος σου πέρα από τα χέρια.

Λάστιχα (είτε με λαβές, είτε για τα πόδια)

Jenny.Gr

Τα λάστιχα είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσεις αντίσταση και να εκγυμνάσεις τους μύες σου. Μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε κάθε χώρο, ενώ και πάλι έχεις πολλές επιλογές για ασκήσεις. Είτε για ασκήσεις πλάτης, γλουτών και χεριών, τα λάστιχα είναι ιδανικά για την καθημερινή σου προπόνηση και ζέσταμα.

Μονόζυγο

Jenny.Gr

Ένα μονόζυγο δεν θα μπορούσε να λείπει από το σπίτι σου. Με το βάρος του σώματος σου μπορείς να γυμνάσεις όλο σου τον κορμό και φυσικά να εκπληρώσεις ασκήσεις γυμναστικής για κοιλιακούς. Μπορείς πολύ εύκολα να στηρίξεις το μονόζυγο σου, και να γίνει η καθημερινή σου συνήθεια.

Για αρχή μπορείς να ξεκινήσεις με αυτά και φυσικά όσο περνάει ο καιρός, τόσο εμπλουτίζεις με περισσότερα όργανα ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.